Spark
Fanka BB :)
No ja też się bałam i co? Póki coo super zdrowa dzidziaAlbo bede miala sytuacje jak u @Spark. Jutro zadzwonie do lekarza aby sie dowiedziec co robic :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja też się bałam i co? Póki coo super zdrowa dzidziaAlbo bede miala sytuacje jak u @Spark. Jutro zadzwonie do lekarza aby sie dowiedziec co robic :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieje ze wyraźny test oznacza zdrową i silną ciążę. I tego ci kochana życzę [emoji8]Tylko że teraz znów strach że się nie uda utrzymać. Jakoś tak boję się że test wadliwy. W sumie to w żadnej ciazy w 28dc nie wyszedł mi tak wyraźna kreska i to czułości 20test. Zobaczymy co ma być to będzie.
A ty jak się czujesz kochana?@Izabela90 gratuluję [emoji173] dbaj o siebie jak o nic innego!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wolę nawet nie pisać... [emoji24]A ty jak się czujesz kochana?
![]()
No ja też się bałam i co? Póki coo super zdrowa dzidzia:*
Gabrika Skarbie
Wiem ze ciężko, ale trzymaj się jakoś. Jestem z toba sercem i myślami.
Jak potrzebujesz to pisz!! Jesteśmy tu dla Ciebie :* trzymaj się kochanaDzięki dziewczyny!
Nie zamulam Wam tutaj, bo wiem, że nikt nie chce czytać o takich rzeczach. Muszę jakoś się z tym uporać i wrócić do normalnego funkcjonowania...