Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam dziś chwilę wolną, odwiozłam młodszą do szkoły, starszy jeszcze śpi z bólem brzucha. Zaraz wam cyknę fotkę moich testów owu z tego cyklu, 3 firmy więc będzie porównanie
Zmykam do pracy, chociaż strasznego mam lenia [emoji853] u mnie pochmurno, więc tym bardziej wszystkiego się odechciewa. Pozdrawiam wszystkie staraczki i ciężarówki [emoji2] Miłego dnia wszystkim [emoji8]
Oto i one - od razu mówię ja kocham testy
Na górze są z rossmanna (strumieniowe) robione razem z jednych próbek z tymi z allegro (niebieskie cienkie), na samym dole grubsze niebieskie to z domowego labolatorium. No a dzisiejszy test dla fanu żeby zgłupieć na kilka dni ;-)
Dalej nic? A który to dzień cyklu? Kochana jak przyjdzie @ ( czego Ci nie życzę ) to od następnego cyklu mierz temperaturę !! [emoji6]
ja miałam takie ambitne plany sprzątania[emoji849] a nadal siedzę na tyłku i pije inkę [emoji23] dajcie mi kopa żebym się w końcu ruszyła [emoji53][emoji23]
@StorAnia wstrzymaj się dupkiem jeszcze ze 2 dni! U mnie owu też była w 20dc, możliwe, że u Cb dzisiaj, ale trzeba zaobserwować jeszcze chwilę co się będzie działo!