Elenna
Fanka BB :)
Lux to pewnie też kwestia stresu... trzeba usiąść i coś zjeść na spokojnie bo pewnie wybiegliście jak staliście.
Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no odczekalismy troche, bo ja taka zaspana bym nie mogla kierowac, a on w stanie bolu i rozpaczy by nas potrzaskalLux to pewnie też kwestia stresu... trzeba usiąść i coś zjeść na spokojnie bo pewnie wybiegliście jak staliście.
W sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówiliKońskie muchy... Ugryzienie ich boli a one same są ohydne ! Współczuję...
Fani a nie mysleliscie, żeby jednak im powiedzieć ?![]()
Myślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatkówW sensie o wyjeździe czy dzidzi? Oni chcą rodzeństwa bo sami nam mówilijak miałam grupę zoladkowa i wymiotowalam przez tydzień to pytali czy aby na pewno w ciąży nie jestem... bo muszę dbać o siebie.
pozatym to nie sa mali chlopcy.. wiedza jak sie robi dzieci... a glupio bym sie czula jak by wieczorem mowili ze ida szybciej spac zebysmy nad dzidzia dzialali
hahaha
O Polsce wiedzą że lecimy.. Ale nie wiedzą kiedy jak i gdzie będziemy... znając ich mamę nie zapewni im żadnego dnia rozrywki czy wyjazdu gdziekolwiek... a my chcemy objechac cala polske.. wroclawskie zoo , w lodzi chcemy zwiedzic eksperymentarium , pitem nad morzem 9 dni pitem na mazury na 2 dni... a pitem zatrzymac sie znowu w polowie polski na nic i malopolska i jrakow na 6 dni... też nie chcemy żeby wiedzieli teraz .. żeby im po prostu przykro nie było. A jak wrócimy i oni wrócą do domku to cgemy gdzieś ich na weekend zabraćżeby mieli coś dla siebie
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie o to chodziMyślałam o dziecku właśnie, bo pomyślałam, że mogłoby później być : nie wiecie jak się zabezpieczać ? Albo inne dziwne teksty nastolatków) ewentualnie żal, że nie traktujecie ich jak dorosłych bo nie informujecie o ważnych planach
Aczkolwiek Twój argument który podalas do mnie przemawia![]()
widac bardzo cienka, ktory masz dc?
"dc" - chodzi o dzień cyklu? 6 czerwca powinna przyjść @widac bardzo cienka, ktory masz dc?