Paraplu
Fanka BB :)
@Docia1975 @mfifi04 @Paraplu dzięki za kopa do działania. D już pod prysznicem i działamy... Chociaż ochoty zero :/
Kup se kajdanki i taki fajoski pejczyk na brak ochoty
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Docia1975 @mfifi04 @Paraplu dzięki za kopa do działania. D już pod prysznicem i działamy... Chociaż ochoty zero :/
To moja wina! Niepotrzebnie zaczynałam... Przepraszam!
A przy torbielach owu nie może wystąpić? A może masz bezowulacyjny, czasem się zdarza...robisz nadal Facelle?? One są czułe, powinny mówić prawdę...kurcze, nie wiem jak Ci pomoże@Lanvin jak mogę wierzyć testom skoro w grudniu facelle pokazywały pozytyw a owulacji na bank nie było bo miałam całe jajniki w torbielach? A teraz ciągle negatyw...nawet bladej kreskiale te testy są do dooopy
![]()
Powiem Ci ze Ty to jesteś taka pozytywnie wariatka.fajna energia od Ciebie bije i widać ze lubisz życie.lubie takie osoby.Oj tam no zdarza siesprobuj ze mna pogadac na tematy religijne [emoji23] zacietrzewiam sie wtedy okrutnie [emoji85][emoji33] takze rozumiem, ze Wy sie zacietrzewiacie o Przybysz.
@StorAnia moe i by sie posmial na poczatku ale uwierz, potem by sie tak podjaral, ze bedziesz musiala sobie kneblowac mordke zeby calego osiedla nie pobudzic [emoji23]
Ogolnie zabawki sa fajne [emoji12]
Musi być a byłaś na monitoringu ,jak nie ma owulacji nie ma skokuAle jak możesz stwierdzić, że owu jest lub będzie? Jedynie przez testy owu i na wykresie jak będzie wzrost. U mnie też naprzemiennie spada i rośnie, a owu nie ma.
![]()
Tak mi się wylalo [emoji6]Wiem, ze Cie to rusza ale chyba lepiej slonczyc ten watek bo sie nieprzyjemnie zrobi a zla energia nam niepotrzebna.
My tutaj mamy wspolny cel i to najwazniejsze[emoji1377]
Torbiel tworzy się z niepeknietego przerosnietego pęcherzyka jak nie ma pliku lh,A przy torbielach owu nie może wystąpić? A może masz bezowulacyjny, czasem się zdarza...robisz nadal Facelle?? One są czułe, powinny mówić prawdę...kurcze, nie wiem jak Ci pomożetrzeba monitorować temperaturę, wrzuć wykres rano i zobaczymy jak wygląda sytuacja
![]()