Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dawaj więcej zdjęćLepiej pytaj czego nie mam
Mam magnolie, azalie, rododendrony, hortensje, klony ozdobne, drzewka owocowe sztuk 9, krzewuszki, róże, wrzosy, tulipy, irysy, krokusy i inne cebulowate, tuje, żywotniki japońskie, wiąz gejszy, budleje, borówki, truskawki, jagodę kamczacką, winogrona, bzy, porzeczki, maliny, jeżyny, agrest, poziomki itd... Pomogłam znaleźć inspirację???
Kocham kocham kocham tą działkę.
![]()
Ja! [emoji6]
Wiem słońce, pluje sobie tak w brodę ze nawet nie wiesz... Ugh. No ale nie po drodze było mi po termometr [emoji23] Ale od nowego cyklu już będę, bo dong wejdzie w grę. Chociaż do końca reż nie wiem, bo do rodziców jadę... Aaaaale mierzyć będę [emoji8]Windy, ty musisz zacząć mierzyc tempki bo tak to ciezko rozkminić co sie dzieje w ogole[emoji848] bo tak teraz i owu była pewnie pozniej niż zakładałaś. Hugo wie ile jesteś dpo.
A moze betke?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Aniu u mnie taki sam wykresZobacz załącznik 801766
Już nie rozumiem nic...
No i Aniu wzięłaś duphaston i faza luteinalna w górę prawidłowo,masz nieplodne jużZobacz załącznik 801766
Już nie rozumiem nic...