reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Widzisz jaka złośliwość [emoji853] mój w tym cyklu w płodne był wyjątkowo w chałupie, działaliśmy i nic z tego buuu
Zaczynam myśleć o poczęciu dziecka w kategoriach cudu [emoji12] jak to jest, że niektóre zachodzą tak od niechcenia, ech. Idę sprzątać...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już niewiem od czego to zależy.ja cały czas podtrzymuje teorię ze wszystko zależy od naszych głów.I wiele jest potwierdzeń tego;)

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie w weekend! [emoji4] coś Wam opowiem śmiesznego[emoji4] mam znajomych bliźniaków, są tak koło 30-tki. Przyjechali do Polski niedawno, obaj się ożenili i uwaga w tym samym czasie w odstępie miesiąca urodziły im się dzieci, jednemu córka drugiemu syn. To było ok 2 lat temu. Dzisiaj się dowiedziałam, że znowu będą rodzić! Znowu razem w tym samym miesiącu tylko że teraz na odwrót [emoji23] obie pary mają parki. To dopiero jest cud!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zbieg okoliczności :) śmiesznie :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry