Jak zapytalam to co dzieci mam do grzejnika przywiazac zeby nie chodzily po domu? To mi powiedziala ze moje sa widocznie nie wychowane bo jej jak przychodzily po szkole to siedzialy na lozkach i ogladaly bajeczki a nie chodzily w te i we wte po mieszkaniu [emoji35][emoji44][emoji35][emoji44]
Pierwsze slysze zeby dzieci byly nie wychowane bo sie bawia.Ale serio nie w sposob glosny.Rozkladaja zabawki czy klocki na dywanie i sie bawia(a kupilam specjalnie gruby zeby nie bylo slychac jak cos spadnie).Zreszta starsza corka do 16 zazwyczaj jest w szkole a roczne dziecko jeszcze trzaskac nie wiadomo jak nie potrafi bo ledwo chodzi wiec widocznie to jest szukanie dziury w calym na sile.Na parterze tez sasiadka ma male dziecko to podobno jak placze to pukaja jej jakas miotla cz czyms w podloge a kilkakrotnie mowila ze uspila ta malutka to wychodzili na klatke i trzaskali drzwiami jakby nie wiedzieli do czego sluzy klamka...przymykalam oko na to ze zarysowal nam samochod i nie raczyl sie przyznac ale teraz po tych zagraniach bede przechodzic jak kolo powietrza bo na prawde mam ich dosc