Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak by jeszcze w Nowy Rok się urodziły [emoji23][emoji23]
Akurat bugaboo cameleona mieliśmy i uważam, że lepiej brać nowy. Wtedy w USA placilusmy 1100$, ale $ kosztował 3zlOd £700 czyli około 3500zl. Ale czy jest sens kupować nowy wózek tych droższych firm ? One są tak dobre ze jak było dbanie to żadnej różnicy nienawidzący między nowym a używanym. Tylko cena duzo lepsza ;-) ale to Tylko moje zdanie ;-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety jie robilam wczoraj.Czyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??
Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzęplacilam 99zl za dwa miesiące diety.
A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.
Mnie często kluje po owu
![]()
Mi wychodzi termin 8 styczeń[emoji177]A jak by jeszcze w Nowy Rok się urodziły [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennieCzyli musisz teraz odłożyć starania? Taką decyzję podjeliscie??
Co do vitalii, to ja dziś drugi dzień, jest ok, ale wymieniam posiłki, boli nie pasowały jak dotąd. Głodna nie chodzęplacilam 99zl za dwa miesiące diety.
A robiłaś wczoraj?? Ja taki miałam dzień przed i dzień po pozytywnie, pozytyw był grubą krechą.
Mnie często kluje po owu
![]()
Hej Dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Cześćja też się chętnie dopisze do listy. Mam na imię Paulina wiek 28 (jeszcze), to jest mój drugi cykl starań, przewidywana data @ która mam nadzieje nie nastapi to 11 maj. Mam już jednego Aniołka.
Ja chyba zostanę na etapie Przedszkolado podstawówki czy gimnazjum mi daleko
![]()
ja mojemu musiałam wyperswadowac gorące kąPiele, bo się ciućmok potrafił godzinę moczyć.... Teraz jak mamusia sprawdzam wodę łokciem![]()
U mnie 11dc, dzisiaj pierwszy pomiar36,65 no ale co to znaczY nie wie nikt
aaa i już rozumiem @StorAnia i zasypianie z termometrem... Przysnelo mi się, obudziło mnie pikanie w kuciapie![]()
![]()

Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadajewiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca![]()
![]()
![]()

Powiem ci ze jak wymyśliłam tego nicka, to przez ten "wiaterek" trzeszczaly mi oknakwiatki i parasolki mogłyby nie przeżyć![]()
![]()

Jezu drugi chyba mam gorączkę ..... kiepsko sie czuje

Tak czy siak wczoraj dzialalismy i teraz tez do soboty chcemy codziennie

Więc jesteśmy umówione na styczeń