korneliakamila
Zaangażowana w BB
Geatulacje który to dzień cyklu był u Ciebie? Pytam bo ja też niedługo mam koniec cyklu i mam nadzieję ze @ się nie pojawi przez co najmniej 9 miesięcy cholera ☺Zrobiłam betę! Wynik 37!)))))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Geatulacje który to dzień cyklu był u Ciebie? Pytam bo ja też niedługo mam koniec cyklu i mam nadzieję ze @ się nie pojawi przez co najmniej 9 miesięcy cholera ☺Zrobiłam betę! Wynik 37!)))))))
Niestety w PL też tak często jest...Dziękuje kochana [emoji173]️[emoji173]️ ja nie mogłam tego znaleść !!
Słuchajcie logiki angoli - aplikowałam sobie o prace jedna gdzie wszystko co chcieli to szkoła średnia. A oni mi napisali ze się nie nadaje [emoji23] wiec wysłałam maila z zapytanie dlaczego ? Skoro oprócz szkoły średniej mam magistra z psychologi. A oni mi na to ze jestem za dobrze wykształcona ! No kurka logika angoli jest powalająca [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagęDlaczego ważysz się tak często?
Jedna koleżanka to jeszcze nic... mnie kolega z pracy doniósł wczoraj o 4 ciążach dziewczyn z pracy i jeszcze zapytał czy się składam na prezenty dla nich bo idą niebawem na macierzyński.... Miałam ochotę wyć do księżyca, takie super wiadomości zaraz po powrocie z L4, i to jeszcze takiego...
No ale powinnam pewnie się cieszyć... bo skoro tylu dziewczynom się udaje, to mnie też się uda...
Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??@Lanvin Lawinko kochana nie smuc się. Takie życie jest niesprawiedliwe. Niektórzy nie chcą i zachodzą a niektórzy chcą tak bardzo i się nie udaje
Wykupiłam dietę na Vitalii [emoji16][emoji16] zobaczymy czy kasa nie wyrzucona w błoto [emoji16] i ćwiczenia mam zamiar robić po okresie bo teraz się źle czuje i do tego jajnik nakurza [emoji58]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]Ważę się jak jestem u kogoś kto ma wagędzisiaj pożyczyłam od koleżanki, bo moja jeszcze nie dotarła, a w piątki mam ważenie na vitalii, kolejny raz zwaze się za tydzień.
A co do ciąż... Ja wiem, że to nic w porównaniu do tego, co Ty przezywasz, ale mimo wszystko zrobiło mi się przykro, że kolejna osoba ze znajomych jest w ciąży, a ja nie. Tyle.
Super! Jak sobie ustawiłaś?? Mam nadzieję, że tyle, ile powinnaś... Kiedy zaczynasz??
Mnie też podbrzusze nasuwa tak falami, raz ćmi, raz bolo, nie wiem o co kaman. Niech ta @ już przychodzi jak ma przyjść, jutro 12 dpo.
![]()
Jak 2000 to jeszcze spoko, a podaj wzrost, wagę i wiek, to policze.Ja zaczynam od poniedziałku. Ustawiłam 0.7kg na tydzień jak było rekomendowane i wyszło jakieś 2000 kcal [emoji50] No zobaczymy co to będzie. Chcę jeszcze zacząć ćwiczyć może Chodakowską może na siłkę się zapiszę a może i to i to. Zobaczymy na jak długo mi starczy chęci [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
A to może nie publicznie [emoji1] mam dużą nadwagę [emoji20]Jak 2000 to jeszcze spoko, a podaj wzrost, wagę i wiek, to policze.
![]()
No takie wyniki każda by chciała mieć [emoji1]Hihi widze, zem zmotywowala pol forum do odchudzania [emoji23]
Powodzenia!
Mi zostalo 5kg do celu a wlasnie wpierniczylam pol opakowania chipsow [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom