Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Lanvin po zobaczeniu tej fotki jednak wole sobie sama robic sniadania hahahahaha kur......ka mam nadzieje ze samkuje lepiej niO matko...jadłabym <3 Czemu mniej dietetycznie? Jajecznica jest zdrowa, ja w każdy weekend jajecznicę na boczku jem, pycha! Śniadanie białkowo-tłuszczowe jest najlepszeWczoraj np. jedliśmy omlet z pomidorami i mozarella
Jutro mam jajecznicę
U mnie drugie śniadanie wyglądało jak niżej, placki kakaowo-owsiane z jabłkami. Wygląda jak kupa, ale nawet smaczneNa lunch mam dziś dwie domowe tortille ze szpinakiem, fetą, pomidorami, szynką i kukurydzą, a na obiad kurczak w curry, ryż brązowy i kapusta kiszona
Kolacja skromna, bo chipsy z buraka
![]()

no dzieci niektore male tak maja mozna.powoedziec ze.to prawdziwy skarb nie trzeba nic wiele robic tylko posadzic na krzeselku do karmienia I jest odlot
Kurcze, dzien nie zagladalam i tyle wiadomosci, ze nie dalam rady przebrnąć przez nie wszystkie.
haha, o tak, bedziemy moze dostawaly rabaty jak wszystko razy 2 bedziemy kupowac![]()
ale cos widze, ze bede w UK zamawiac niektore rzeczy, i moze poprosze cie o wsparcie wtedy
zdążysz przed czym?
Ja mam 35 skończone i walcze o pierwsze![]()
Alez sie stresowalam przed pobraniem wymazu!! stres okropny, a przeciez ani nic juz nie zmienie, ani wynikow od razu nie poznam, bez sensu![]()
Wymaz pobrany, wynik w okolicy środy i wtedy taka konkretna wizyta u gina z Usg. oby bylo czysciutko na wymazie i w jajnikach!!!
gratulacje!!! kiedy beta?
Hehe no widzisz@MoKa witaj mam nadzieje ze z nami bedzie ci razniej bo zawsze napewno potrafimy sie tu wesprzec no I oczywiscie prawie kazda z nas miala choc raz jakis problem by zajsc w ciaze a bywaja I bywaly takze gorsze problemy z ktorymi sie tutaj wzmagaja dziewczynki bo co moze byc gorszego od straty wyczekiwanej kruszynki ...duzo wytrwalosci ci zycze i oczywiscie by z mala pomoca udalo ci sie jak.najszybciej.zajsc w upragniona ciaze wiem jak to jest jest bo sama bedac zdrowa nie moglam zajsc przez ponad 30cykli ale przetrwalam walczylam I mam teraz obok siebie moja wysniona ksiezniczke no I oczywiscie zawziecie staram sie o drugie juz chyba 5cykl :-) w kupie sila wiec damy rade
@Spark moja mloda tez kiedys tak zasypiala ,raz to nawet zasnela z lyzeczka w buzino dzieci niektore male tak maja mozna.powoedziec ze.to prawdziwy skarb nie trzeba nic wiele robic tylko posadzic na krzeselku do karmienia I jest odlot
![]()
Też śledzę jej profil na fb fajnie wszystko opisuje i tłumaczy dla mnie bomba ☺No to piękne śniadanie [emoji1]
Powiem wam, że co do przybierania ma wadze w ciąży. Oglądałam niedawno filmik z mamaginekolog i mówiła, że np jak ktoś ma nadwagę jak ja to najlepiej żeby waga się utrzymała czyli żeby nie przytyć w ogóle. No zobaczymy jak to kiedyś u mnie będzie.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom