judytka777
Fanka BB :)
Super że wszystko ok.gratuluję@oczekiwanie widać tylko mały pęcherzyk ale wszytko jak na ten etap mówiła ze ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że wszystko ok.gratuluję@oczekiwanie widać tylko mały pęcherzyk ale wszytko jak na ten etap mówiła ze ok
Piękny pęcherzyk. Spokojnej ciąży
I po co testy ciążowe. Wystarczy kotHaha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało)
Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny domek dla dzidzi
No widzisz@Spark do mnie całkiem niedawno kot siostry tez zasnął na kolanach i jeszcze siostra mówi o a jej co tak się przutulila a dodam ze kot ma swój charakter i raczej nie jest taka lagodna
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowykot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś
ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało![]()
)

To poczekaj pewniehehehe fajnie
niestety nie mam w poblizu kota zeby przetestowac
moj wlasnie wrocil , kupil dwa testy i mowi ze mam sikac, ale ja nie chce bo sie boje dzis znowu biel zobaczyc i wole poczekac chociiaz do rana!
@nataala zycze dlugiej i nudnej ciązy![]()
Jak masz 2 to sikaj dzis i jutrohehehe fajnie
niestety nie mam w poblizu kota zeby przetestowac
moj wlasnie wrocil , kupil dwa testy i mowi ze mam sikac, ale ja nie chce bo sie boje dzis znowu biel zobaczyc i wole poczekac chociiaz do rana!
@nataala zycze dlugiej i nudnej ciązy![]()