korneliakamila
Zaangażowana w BB
Gratulacje super ☺Hej dziewczyny ja po wizycie ciąża wczesna jest pęcherzyk no i ok muszę porobic badania i trochę się uspokoilam.
Trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze pojawi się sporo pozytywow
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje super ☺Hej dziewczyny ja po wizycie ciąża wczesna jest pęcherzyk no i ok muszę porobic badania i trochę się uspokoilam.
Trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze pojawi się sporo pozytywow
mądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało)
Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
![]()
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie teraz dopadła mega dolina i brzuch mnie zaczyna bolec wiec to na pewno na @ [emoji30]
[emoji64]
Człowiek niby jest już psychicznie nastawiony, wie że @ przyjdzie ale gdy już przychodzi to załamka. ja sobie teraz leżę i moje kokach psiaki mnie tulają jakby wiedziały, że tego potrzebuję![]()
Moja psich też tak robiła, zawsze kładka głowę na mój brzuch , teraz tylko na nogach leżymądry kot i coś w tym jest ☺ J jak byłam w pierwszej ciazy to skolei mój piesek odrazu wyczuł tzn. Przytulal się do brzuszka kładł głowę więc jest w tym coś ☺
Nawet tydzień po spodziewanej @ może test dopiero wyjśćDziewczynki czy 13 dni po owulce test już wyjdzie wiarygodny? Jutro ma byc @ wiec chyba sie wstrzymam ☺ pytam z ciekawosci czy moze ktoras z Was tak miała ze test wyszedł negatywny w przeddzień okresu a potem jednak okazało się ze jednak ciąża ? Bo jakoś mi się w to wierzyć nie chce
Tak jak mówisz, dwa dni smutku a potem wróci chęć walki. Nie możemy się poddawać. Przede mną w końcu pierwsza IUI![]()