Lanvin
Fanka BB :)
Też tak sądzę, owu w 17dc, a nie w 19dziś 22 dc
ovufriend wyznaczył owu na 19 dc, ale to na pewno nieprawda poprosstu ma za mało danych. Mogłam mierzyc wcześniej temp.
Zobacz załącznik 803894
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też tak sądzę, owu w 17dc, a nie w 19dziś 22 dc
ovufriend wyznaczył owu na 19 dc, ale to na pewno nieprawda poprosstu ma za mało danych. Mogłam mierzyc wcześniej temp.
Zobacz załącznik 803894
Hej dziewczyny.U mnie okres dość skapy ale bynajmniej szybko minie i będziemy działać pewnie już wnowej sypialnimoże na ,,nowym" splodzimy córeczkę
Trzymam kciuki by się udałoU mnie owu przez majówkę więc będzie się działo
![]()
Tak robię codziennie i tej wydaję się mocniejszy od wczorajszego. Sprawdzę w domu dokładnie. Jajnik mnie kłuje więc może to toTrudno powiedzieć, robisz codziennie?? Ja zrobiłam w 13dc i był pozytyw, temperatura rosła, ale później spadła i owu pojawiła się w 26dc.
@mfifi04, matko ile można czekać [emoji33]
@leeleeth podziwiam Cię. A ośrodek naprawdę żenada, widać zależy im tylko na pozbyciu się dzieci i niczym poza tym...przykre to, zwłaszcza że to trauma i dla Was i dla niej.
@cheebay wracaj do zdrowia [emoji8]
@renia200 jak po komuni??
![]()
Wrzuć zdjęcia tych, które masz i zobaczymyTak robię codziennie i tej wydaję się mocniejszy od wczorajszego. Sprawdzę w domu dokładnie. Jajnik mnie kłuje więc może to to
albo i w 16Też tak sądzę, owu w 17dc, a nie w 19
![]()