Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Pomyśl tylk.. jakie to przyjemne jest
Trzymam kciuki, oby kolejne wygibasy starankowe przyniosły efekt

Trzymam kciuki za drugie podejście
no i Czarnogóra mówisz.. ah, zazdraszczam 
O 14 kończysz? Byle do południa, potem zleci jak w mordę strzelił 

Zaraz będę się doprowadzać do prządku
Młody w przedszkolu, partner w pracy, chata wolna
Do 17...:/Ellena - Moje gratulacje!!
Bertha - Następny cykl starań przed TobąPomyśl tylk.. jakie to przyjemne jest
Trzymam kciuki, oby kolejne wygibasy starankowe przyniosły efekt
Megan - Następny cykl, następna nadzieja i mega przyjemnośćTrzymam kciuki za drugie podejście
no i Czarnogóra mówisz.. ah, zazdraszczam
Spark - Dasz radę, kto jak nie TyO 14 kończysz? Byle do południa, potem zleci jak w mordę strzelił
Luxuorius - czuję córcię
Kolekcjonerka - a co tam u Ciebie? Kiedy teścik, czy staranka? Który dzień cyklu? Bo jakoś nie doczytałam na jakim jesteś etapie
No dziewuszki, ja już po porannej kawceZaraz będę się doprowadzać do prządku
Młody w przedszkolu, partner w pracy, chata wolna
![]()
Liczę, że będę z Wami na marcowkach, 19 się okaże, już nie mogę się doczekać...Bertha , czuje że czerwiec należy do nas i zostaniemy ładnymi marcóweczkami:*
Agniesiak , dziękujez wami wszystko jest łatwiejsze , więc podejscie tez mam inne
szczerze mówiąc to do pierwszych staran sie nie przyłożylismy ;p myślelismy ze 2 razy starczy i jakos to bedzie
no coz , teraz "cięzka" praca w tym cyklu ;D rozkoszuj sie wolną chwilą , a ja ze strasznym bólem brzucha ogarniam sie do pracy na siedząco
milego dnia wszystkim :*
Część dziewczyny. Jeśli mi sie uda w tym miesiącu to również będę w marcowkach. Mam nadzieje ze się uda mi i wam.Bertha , czuje że czerwiec należy do nas i zostaniemy ładnymi marcóweczkami:*
Agniesiak , dziękujez wami wszystko jest łatwiejsze , więc podejscie tez mam inne
szczerze mówiąc to do pierwszych staran sie nie przyłożylismy ;p myślelismy ze 2 razy starczy i jakos to bedzie
no coz , teraz "cięzka" praca w tym cyklu ;D rozkoszuj sie wolną chwilą , a ja ze strasznym bólem brzucha ogarniam sie do pracy na siedząco
u nas dwa razy starczylo, dzien po dniu a owu przyszla kilka dni pozniej hihiBertha , czuje że czerwiec należy do nas i zostaniemy ładnymi marcóweczkami:*
Super , będzie raźniejLiczę, że będę z Wami na marcowkach, 19 się okaże, już nie mogę się doczekać...![]()
To będzie nasz miesiącCzęść dziewczyny. Jeśli mi sie uda w tym miesiącu to również będę w marcowkach. Mam nadzieje ze się uda mi i wam.
Zazdroszczeu nas dwa razy starczylo, dzien po dniu a owu przyszla kilka dni pozniej hihi
nie ten cykl to kolejny u Cb to dopiero poczatak wiec mozna na luzieSuper , będzie raźniejbede ciągle trzymac kciuki
To będzie nasz miesiącbuźki :*
Zazdroszczeu mnie bylo w 12 dc i 16 dc no ale niestety
![]()