reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@MoKa trzymam &&&& za pozytwny test za pare dni ktore pewnie będą dla Ciebie najdłuższe ....dla mnie bynajmniej czas przed @@@ ciągnie sie niemiłosiernie :unsure::shocked2::blink:
@gabrika co u Ciebie kochana jak samopoczucie juz lepsze ?
@marc takie plamienia zawsze miałaś czy to tak po tym dongu?
@kotek87 przykro mi ze wredna.@@@ przyszła ... ostatnio cos te nasze forum stoi jkby w miejscu samych nieszczęść ....
:hmm::-( :(
@renia200 może ta czerwona wiedzma juz nie przyjdzie życzę ci tego z calego seduszka ....
U mnie dzis 25dc / 31 może 28 dni + - :happy:
Tak sie zastanawiam czy coś ten jod z nad morza mi pomógł w tym cyklu coś czy doopa :happy::-D no co skoro pomagaja dongi ,ziólka,i inne specyfiki to ja moge wierzyć w to że zmiana klimatyczna tez może wspomóc to czy tamto :laugh2::laugh2: poki co nic na to nie wskazuje bo moje "urojone objawy"ciąży to co miesiac mnie nawiedzaja juz zaczynam myśleć że sa w zmowie z ta wredna.@@@@ :laugh2::oo:
Pogoda u mnie w kratke raz slonce raz deszcz no kur....zwariować można a tu nie ma żadnych nadzieji na poprawę poproszę koleżanki z forum z rejonu polski obdarzonej słońcem o oddanie mi mojej pogody sprzed 2 dni :-D;-) ;);-) ;)

reklama
Ja to sie wam pozale ze odkąd sie staramy ( juz trzeci miesiac ) za każdym razem moj organizm sobie leci w kulki .... albo sie spóźni małpa a i tak przyjdzie ... przed staraniami było wszystko Ok

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja to sie wam pozale ze odkąd sie staramy ( juz trzeci miesiac ) za każdym razem moj organizm sobie leci w kulki .... albo sie spóźni małpa a i tak przyjdzie ... przed staraniami było wszystko Ok

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Miałam to samo i w sumie nadal mam... z tego wszystkiego nawet owu nie czuje jak kiedyś, a wcześniej musiałam przesypiać ból, tak mi w kość dawała [emoji15]
No dobra może schizuje ale zaczynam się martwić. Dzień po iui boli mnie kręgosłup jak na @ i najpierw oba a teraz prawy jajnik lub jego okolice mnie tak dziwnie boli/kłuje/mrowi i czuje takie hymmm... Jakby ciągnięcie aż do pachwiny :( do tego słabo mi nie mogę dłużej stać :(
Może w końcu te wielkie jajca pękają [emoji16] [emoji110] widać porządna ta twoja owulacja[emoji1]

@MartaBarbaraWeronika u nas to samo [emoji17] mieliśmy iść do Łazienek ale pogoda do luftu [emoji36]

@Bulbasek [emoji7] ale to musi być cudowne uczucie [emoji179]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Witam kobietki z wietrznej Anglii! Ja dziś wolne. Zakupy sprzątanie już załatwione teraz pozostaje coś ugotować na jutro i odpocząć [emoji23]
Coraz bardziej się z mężem zastanawiamy nad powrotem do Polski i pomysłem na życie tam. Mamy kawał ziemi można było by coś zrobić ale znowu się w rolników bawić to nie wiem czy damy radę [emoji20] Tak czy inaczej coś się kręci narazie w głowie tylko [emoji6] a wam jak mija weekend majowy?

U mnie wykres dziś wygląda tak:
1493820262-aaaaaa.png

Buziaki [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam to samo i w sumie nadal mam... z tego wszystkiego nawet owu nie czuje jak kiedyś, a wcześniej musiałam przesypiać ból, tak mi w kość dawała [emoji15]

Może w końcu te wielkie jajca pękają [emoji16] [emoji110] widać porządna ta twoja owulacja[emoji1]

@MartaBarbaraWeronika u nas to samo [emoji17] mieliśmy iść do Łazienek ale pogoda do luftu [emoji36]

@Bulbasek [emoji7] ale to musi być cudowne uczucie [emoji179]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Obyś miała rację! Wtedy ten ból z uśmiechem mogę znosić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry