Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty mialas monitoring 2 cykl ?
![]()
Asia, nie widzę zdjecia..
To mój test owulacyjny z dzisiaj. Kreska u góry jest kreską testową, czyli test jest w 100% pozytywny. Mimo infekcji nie poddaje się. Czyli owulacja powinna być jutro? Po pozytywnym teście owulacyjnym po 14 dniach dostaję @. W tamtym cyklu również test pozytywny był w 13 dc.
Już w 14 dc. kreska bladła, w 15 nie było jej w ogóle.
A ja owulacja powinnam mieć dzisiaj,ale chyba była wcześniej, bo od wczoraj popołudnia czuje suchość. Ale dzialalismy, i jeszcze podziałamy dla pewności. No i będę cierpliwie czekać. Ogólnie zauważyłam że piersi dzisiaj jakieś mam bardziej nabrzmiale i troszkę pobolewaja po bokach. Zobaczymy. Trzymam kciuki za ciebie, i masz rację nie poddawaj się.
To mój test owulacyjny z dzisiaj. Kreska u góry jest kreską testową, czyli test jest w 100% pozytywny. Mimo infekcji nie poddaje się. Czyli owulacja powinna być jutro? Po pozytywnym teście owulacyjnym po 14 dniach dostaję @. W tamtym cyklu również test pozytywny był w 13 dc.
Różnie mówiąOd jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie dobrze! A bierzesz jakieś leki na pękanie pecherzykow? Czy na razie bez wspomagaczy?Ja? Miałam monitoring, tak. W zasadzie co miesiąc jestem u gina i obserwujemy czy rośnie pęcherzyk i zawsze jakis jest.
Działaj działaj!może to właśnie ten cykl!
U mnie nie raz w dni płodne było sucho...A ja owulacja powinnam mieć dzisiaj,ale chyba była wcześniej, bo od wczoraj popołudnia czuje suchość. Ale dzialalismy, i jeszcze podziałamy dla pewności. No i będę cierpliwie czekać. Ogólnie zauważyłam że piersi dzisiaj jakieś mam bardziej nabrzmiale i troszkę pobolewaja po bokach. Zobaczymy. Trzymam kciuki za ciebie, i masz rację nie poddawaj się.
U mnie 1 raz w tym cyklu były staranka co 2 dni i okazało się ze to był ten cyklOd jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]
ja nie patrzylam co ile dni, zaszlam jak bylo dwa razy dzien po dniu, jakos kilka dni przed owuOd jutra zaczynam kolejne staranka. Polecacie co 2 dzien czy moze wiecej bitew malymi oddzialami [emoji6] ? Dodam ze M ma bardzo dobre wyniki. Miłego wieczorku [emoji5]