mfifi04
Moderatorka
Święta racja[emoji2]Dziewczyny nie ma co gadać. Każda z nas bardzo chętnie przyjmie do siebie kropka, więc i nakręcać się będziemyTaka nasza staraczkowa natura
![]()
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Święta racja[emoji2]Dziewczyny nie ma co gadać. Każda z nas bardzo chętnie przyjmie do siebie kropka, więc i nakręcać się będziemyTaka nasza staraczkowa natura
![]()
Cudny [emoji7][emoji175]Taka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmibo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam [emoji33] ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc
![]()
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Mi w sumie dopiero jak dostanę. Ostatnio wieczorem dostałam to rano była jeszcze wysoka. Dopiero następnego dnia spadła. To sprawa indywidualna.Kobiety me drogie. Pytanko mam. Kiedy Wam zazwyczaj tempka zaczyna spadać przed okresem?
Wypisz, wymaluj moje przemyślenia [emoji6][emoji7]Taka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmibo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam [emoji33] ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc
![]()
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] kto to byl? W sensie z jakiej paki sie znalazl na jej weselu? I jak dalej potoczyla sie historia?! Niesamowite!
U mnie dziewczynki taka posrana pogoda ze brak mi juz po prostu słów co to za maj pociesza mnie tylko mysl ze druga polowa maja ma byc juz lepsza i oby tak bylo ...![]()
Witam się z Wamizapewne powinnam zapytać czy mogę dołączyć jednak jestem pewna, że nikt nie będzie miał nic przeciwko temu.
Hej dziewczyny, u nas tragedia, ktos nam tak auto zalatwil, ze czeka nas duzy wydatek-cale auto mamy porysowanesprawa jest na policji, Tomek podejrzewa kto to i zglosil to na policji, mam dosc
![]()
Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy wy byliście kiedyś u gina w czasie @? Mi kazał przyjść w 2 dc żeby sprawdzić czy możemy zacząć znowu zastrzyki.
Slub niestety sa to koszta dosc duze. My wydalismy na 100 osob 54 tys. Fakt rodzice koszta podzielili na pol ale suknia makijaz i wszystkie dekoracje atrakcje sami placilismy to ja sama wydalam 12 tys :/ ale nie powiem slub i wesele mielismy piekne i nic bym w nim nie zmienila![]()
Boże dziewczyny głupia ja ...... nie wytrzymalam i zrobiłam test. 2 dni przed @ no i negatyw a ja oczywiście się załamalam . A miałam twardo się trzymać do środy co najmniej ehhh. Źle mi![]()
Dziewczyny nie wierzę!
Ciemnieje.
Mamy zaplanowane wakacje na 2 ostatnie tygodnie czerwca (w rachubę wchodzi lot samolotem), i tak się zastanawiam teraz, czy nie powinnam odpuścić tych 2 miesięcy starań (nie spodziewałam się, że tak szybko będę o tym myśleć znowu)?
Taka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmibo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam
ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc![]()
![]()
Kurcze ale dużo czytania. Ja dziś pół nocy nie przespałam bo synio zwracał. A boje się bo co roku na wiosnę ladowalismy w takich sytuacjach w szpitalu z odwodnieniem, taki Slabiutki ale chyba już lepiej po lekach. Zostałam w domu dziś i jutro.
Cześć dziewczynyJuż od dłuższego czasu śledzę forum, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Razem z moim narzeczonym planujemy dzidziusia, już nawet zaczęliśmy starania w tym kierunku. I jak to ja strasznie się denerwuje czy coś nam z tego wyjdzie. Wiem, że stres nie jest dobrym sprzymierzeńcem, ale co ja biedna poradzę? A do okresu jeszcze trochę.
Pozdrawiam wszystkie już obecne jak i przyszłe mamy![]()
ale to tyle tylko. Tesciowie pala ale wychodza na zewnatrz nawet u siebie w domu.
) i wesele na 100 osob, to bylo na koncu piatego roku, w sobote wesele a w pon skladalismy prace magisterskie 

Byłam, wiadomo że jest się skrępowanym na maksa, ale nic się nie dzieje. Lekarz o tym wie i badanie u mnie trwało bardzo krótko. Każdy wie o co chodzi, niczym się nie przejmuj! [emoji4]Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy wy byliście kiedyś u gina w czasie @? Mi kazał przyjść w 2 dc żeby sprawdzić czy możemy zacząć znowu zastrzyki.
Mojej bliskiej koleżanki siostra ma prawie 40 lat. Z mężem starali się o dziecko 6 lub 7 lat, w końcu lekarze zgodnie jej powiedzieli, że nigdy nie będzie miała dzieci, pogodziła się z tym. W międzyczasie złapała męża na zdradzie, wzięli rozwód i od roku jest w innym związku. Nie zabezpieczali się, bo Aneta miała nigdy nie mieć dzieci i pach, jest w ciąży, cud! Od razu poleciała do jakiegoś profesora we Wrocławiu, żeby monitorować na bieżąco, czy wszystko ok. Ona ma taką pracę, że lata m.in. do Dubaju i w różne inne miejsca, taki lot miała zaplanowany na początku ciąży. Lekarz jej powiedział, że prawda jest taka, że jak coś by miało się stać, to nie ma znaczenia, czy będzie leciała samolotem, czy nie. Teraz jest chyba w 5 miesiącu, leciała samolotem chyba z 10 razyHahahaU mnie bardzo podobnie, jak zamieszkaliśmy razem to było jeszcze lepiej niż wcześniej jak pomieszkiwaliśmy razem
zgraliśmy się bardzo, bo oboje jesteśmy mega czyściochy, więc u mnie akurat skarpety męskie nie lądują w dziwnych miejscach, bo mój M. je codziennie pierze
![]()
Poradźcie mi proszę, bo nie chcę przekombinować, co byście zrobiły na moim miejscu?
Mamy zaplanowane wakacje na 2 ostatnie tygodnie czerwca (w rachubę wchodzi lot samolotem), i tak się zastanawiam teraz, czy nie powinnam odpuścić tych 2 miesięcy starań (nie spodziewałam się, że tak szybko będę o tym myśleć znowu)?
A robiłaś o takich samych godzinach? Bo to ma wpływ. Zrób kolejną betę.Dziewczyny przed chwila odebrałam wynik, nie wiem co mam o tym myśleć, mała bata, mały przyrost.
04.05 - 11,5
06.05 - 18,28
niby rośnie, ale strasznie wolno :-(
taki jest zakres podany przez lab
Poza okresem ciąży: 0 - 2,7
W okresie ciąży:
ciąża 1,3 -2 tydzień: 16 - 156
ciąża 2-3 tydzień: 101 - 4870
ciąża 3-4 tydzień: 1110 - 31500
ciąża 4-5 tydzień: 2560 - 82300
ciąża 5-6 tydzień: 23100 - 151000
możliwe żeby był to drugi tydzień, może to ciąża biochemiczna?
co sadzicie?
@siwa84 gratulacje :-)
Z dzieckiem to jest tak, że im starsze, tym bardziej ambiwalentne uczucia. Czasem bym zacałowała, choć wiem, że nie mogę, a czasem bym wysłała na Marsa, także wieszTaka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmibo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam [emoji33] ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc
![]()
WitajCześć dziewczynyJuż od dłuższego czasu śledzę forum, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Razem z moim narzeczonym planujemy dzidziusia, już nawet zaczęliśmy starania w tym kierunku. I jak to ja strasznie się denerwuje czy coś nam z tego wyjdzie. Wiem, że stres nie jest dobrym sprzymierzeńcem, ale co ja biedna poradzę? A do okresu jeszcze trochę.
Mi 2-3 dni wcześniej, ale niektórym w dzień @.Kobiety me drogie. Pytanko mam. Kiedy Wam zazwyczaj tempka zaczyna spadać przed okresem?
@arrow92 Byłam pod opieką endokrynolog, która zaleciła sam jod i selen na początek, ale jak widać nie pomogło i tarczyca się dalej sypie. W dodatku zaleciła mi lek na prolaktynę, który jest niewskazany dla starających się. W związku z tym jutro mam wizytę u endokrynolog-ginekolog. Może ona potraktuje mnie nieco poważniej, kiedy powiem, że planuję ciążę, bo ta pierwsza dziwnie na mnie popatrzyła (wiem, że wyglądam jak czternastolatka ale pesel mówi co innego)
@tita82 ja miałam, ale niestety w połączeniu z laparoskopią w związku z tym spałam. . Mi wyszedł jeden jajowód niedrożny, jakoś go przetkali (swoją drogą ciekawe jak - jak komin?? )
Po raczej nic się nie dzieje - ja miałam lekkie plamienie, ale nie wiem czy to od laparoskopii czy od drożności.
Taka mnie wlasnie naszla mysl. Pytanie do mam - jak radzicie sobie z miloscia do dzieci? Moze to dziwnie brzmibo ja jak patrze na mojego psa to milosc do tego gnoma tak mnie zalewa, ze czasem czuje jak mnie zgniata, az zapiera dech w piersiach. Milosc do dziecka jest zapewnie duuuuzo wieksza i az sie boje czy jej podolam [emoji33] ze sobie nie poradze z ogarnieciem tak wielkiej milosci. takie rozmyslania mnie dopadly patrzac na ta mija mala-wielka milosc
![]()
Arrow ja badam co miesiąc tsh i ft4
Cześć dziewczynyJuż od dłuższego czasu śledzę forum, ale dopiero teraz postanowiłam się zarejestrować. Razem z moim narzeczonym planujemy dzidziusia, już nawet zaczęliśmy starania w tym kierunku. I jak to ja strasznie się denerwuje czy coś nam z tego wyjdzie. Wiem, że stres nie jest dobrym sprzymierzeńcem, ale co ja biedna poradzę? A do okresu jeszcze trochę.
ja odkąd tu jestem, to objawy mam zaraz po stosunku