Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też ostatnio spać coś nie mogę.Trzymam kciuki za usg .będzie dobrze. Ja wiem ze u mnie właśnie przez niedoczynność tarczycy mam problem z zajściem..Czesc dziewczyny. Ja jade do pracy. Stoje w korku wiec nadrabiam...
Dzis mi sie udalo jeszcze umowic na usg tarczycy. Oby wszystko bylo oki i to zeby to byly zwykle problemy z TSH a nie jakies zapalenie...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurcia jak masz wysokie tsh tzn ze coś jest na rzeczy. To zapalenie to chyba jeszcze "najlepsza" opcja. Ale spokojnie napewno będzie wszystko w porządkuCzesc dziewczyny. Ja jade do pracy. Stoje w korku wiec nadrabiam...
Dzis mi sie udalo jeszcze umowic na usg tarczycy. Oby wszystko bylo oki i to zeby to byly zwykle problemy z TSH a nie jakies zapalenie...
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Sprawdzałam i niby przyrost jest 60 % czyli ok
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Mojej bliskiej koleżanki siostra ma prawie 40 lat. Z mężem starali się o dziecko 6 lub 7 lat, w końcu lekarze zgodnie jej powiedzieli, że nigdy nie będzie miała dzieci, pogodziła się z tym. W międzyczasie złapała męża na zdradzie, wzięli rozwód i od roku jest w innym związku. Nie zabezpieczali się, bo Aneta miała nigdy nie mieć dzieci i pach, jest w ciąży, cud! Od razu poleciała do jakiegoś profesora we Wrocławiu, żeby monitorować na bieżąco, czy wszystko ok. Ona ma taką pracę, że lata m.in. do Dubaju i w różne inne miejsca, taki lot miała zaplanowany na początku ciąży. Lekarz jej powiedział, że prawda jest taka, że jak coś by miało się stać, to nie ma znaczenia, czy będzie leciała samolotem, czy nie. Teraz jest chyba w 5 miesiącu, leciała samolotem chyba z 10 razy
A robiłaś o takich samych godzinach? Bo to ma wpływ. Zrób kolejną betę.
![]()