Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Hej Kobietki [emoji3]
Czytam Was cały czas jednak jakoś mi weny brak na odpisywanie
Chciałam powiedzieć że u mnie chyba w końcu idzie tak jak trzeba.
Testy ładnie ciemnieja.
Ten jest z piątku
![]()
Ten z poniedziałku
![]()
A dzisiaj zrobiłam taki
![]()
Nadal nie mogę w to uwierzyć...
Dostałam dziś dupka z Polski i po przeczytaniu ulotki mam mętlik w głowie. Mialyscie możesz jakieś uboczne skutki? Bo szczerze mówiąc to trochę się wystraszylam.
Wizyta dopiero za tydzień...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.
![]()
Ja w tym cyklu też tak miałam i też pierwszy razDziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom