Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Hej Kobietki [emoji3]
Czytam Was cały czas jednak jakoś mi weny brak na odpisywanie
Chciałam powiedzieć że u mnie chyba w końcu idzie tak jak trzeba.
Testy ładnie ciemnieja.
Ten jest z piątku
![]()
Ten z poniedziałku
![]()
A dzisiaj zrobiłam taki
![]()
Nadal nie mogę w to uwierzyć...
Dostałam dziś dupka z Polski i po przeczytaniu ulotki mam mętlik w głowie. Mialyscie możesz jakieś uboczne skutki? Bo szczerze mówiąc to trochę się wystraszylam.
Wizyta dopiero za tydzień...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi to szczerze powiem się w ogóle po laparo odechciało...Sex mógłby chwilowo nie istnieć dla mnie. Nie wiem może to jakiś podświadomy lęk, że wszystko jest tam takie tkliwe i obolałe po zabiegu...
Mam to samo. Mam nadzieję że przejdzie mi do lipca... bo jak tu wrócić do starań.
![]()
Ja w tym cyklu też tak miałam i też pierwszy razDziewczyny dzisiaj 8 dpo i trzeci dzień, w którym cholernie mi zimno [emoji853] wczoraj wieczorem leżałam pod kołdrą i kocem w trzech bluzach i grubych skarpetach i przez dwie godziny nie mogłam się rozgrzać [emoji853] dzisiaj czuję, że będzie powtórka. Już mną telepie. Nie mam temperatury, ani kataru, tylko to uczucie przenikliwego zimna. Czy któraś z Was tak ma po owu? Masakra jakaś. Nigdy tak nie miałam [emoji853]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom