Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem za [emoji6]Dupeczki, dopisać Wam do tematu 2018 ?![]()
Kochane, to mogłabym zrobić prolaktynę 5 dnia cyklu? Bo w weekend u mnie zamknięte
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie endokrynolog i ginekolog mówiły że prolaktynę razem z progesteronem się robi. Czyli 7-8 dni po owulacji![]()
I jak byliśmy w Poradni Andrologii i Endokrynologii Płodności to tak samo miałam na skierowaniu na badania, prolaktynę razem z progesteronem .
Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.
Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228
My mieliśmy podoobnie. Wystarczyło brać leki, najprawdopodobniej mniejsza ruchliwość wynika ze wzmożonej lepkości, plemnikom trudniej się poruszaćHej dziewczyny, jakiś czas temu napisałam na forum, prosiłam o podpowiedź, bo staramy się o dziecko 10 miesięcy i nic. Zgodnie z waszą radą poszłam do gina. Okazało się, że moja prolaktyna jest za wysoka 3 razy. Na to biorę od miesiąca bromergon. Tymczasem ostatnio odebraliśmy wyniki męża i jestem załamana. Bardzo proszę o interpretację, idziemy w środę do kliniki i boję się tego. Rozpoznanie: AsthenoTeratozoospermia. Poza normą: koncentracja, ruch postępowy i morfologia plemników. Lekko wzmożona lepkość ejakulatu. Widoczna minimalna agregacja. Koncentracja: 13,0 (>15), ruch postępowy typ a+b 31% , plemniki prawidłowe 2%, zywotność 86%, całkowita liczba w ejakulacie: 66,3 (>39). Boję się, że z takimi wynikami nie uda nam się zajśc w ciążę naturalnie. Mój ginekolog nie wiedział co na to powiedzieć, wysłał nas kliniki. Z kolei boję się, że w klinice od razu zaproponują in vitro...
Zmieniłam :/@Lanvin następna @ 13.06 [emoji5]
Basiu tak , robisz w pierwszej fazie 3-5 dc z fsh,LH i estradiolem
i 7 dni po owu z progesteronem.
Hehe ja dzisiaj w pracy się objadlam grzeskow w czekoladzie na pocieszenie.
Pierwszy raz się poryczalam z tego wszystkiego. Mój M mówi, że uda nam się. A patologii wychodzi bo oni na 500+ robią. Chciał mnie rozsmieszyć. Mówi, że też musimy myśleć o 500+ to też nam wyjdzie. Zrobiłam ciacho do tego wszystkiego i krokiety z mięsem
Zobacz załącznik 806228