reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się dzisiaj z pociągu. Jadę służbowo do Warszawy [emoji846]
A już myślałam, że nie dam rady. Wzięłam wczoraj ten cholerny bromergon i myślałam, że w nocy umrę [emoji33] Miałam takie helikopterki jak przy dobrym piciu [emoji12] mdłości, wymioty i w drodze do toalety prawie odpadłam [emoji853] No ki czort [emoji33] Masakra. Jak tak to ma wyglądać cały czas to ja chyba podziękuję. Miałyście tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Organizm przy takich lekach często potrzebuje ok 2tyg na przystosowanie się :) ja tak miałam przy metforminie...
Dobrze, jak bierzesz wieczorem, wtedyy szansa, że przespisz objawy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mój śluz w duzej ilości okazał się infekcją, więc zaaplikowałam sobie wczoraj Gynoxin, już nie chciałam czekać, żeby w razie czego nie okazało się, że przez infekcje ciąży nie będzie...

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Organizm przy takich lekach często potrzebuje ok 2tyg na przystosowanie się :) ja tak miałam przy metforminie...
Dobrze, jak bierzesz wieczorem, wtedyy szansa, że przespisz objawy ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Metformina to przy tym pikuś w moim przypadku [emoji12] jak się odważę to wezmę dzisiaj, może będzie lepiej [emoji846]

@ketsurui po bromergeronie tak jest podobno. Dlatego mi od razu dali Dostinex. Nic mi się po nim nie dzieje. Moze czasami leciutko sie w glowie zakreci i tyle. No i bierze sie go raz w tygodniu a nie codziennie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się dzisiaj z pociągu. Jadę służbowo do Warszawy [emoji846]
A już myślałam, że nie dam rady. Wzięłam wczoraj ten cholerny bromergon i myślałam, że w nocy umrę [emoji33] Miałam takie helikopterki jak przy dobrym piciu [emoji12] mdłości, wymioty i w drodze do toalety prawie odpadłam [emoji853] No ki czort [emoji33] Masakra. Jak tak to ma wyglądać cały czas to ja chyba podziękuję. Miałyście tak?

Czytałam kiedyś przez przypadek, ze niektórzy właśnie tak maja na początku
Może to tylko kwestia wzięcia paru pierwszych tabletek??

oar843r80zp6bzlz.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@ketsurui po bromergeronie tak jest podobno. Dlatego mi od razu dali Dostinex. Nic mi się po nim nie dzieje. Moze czasami leciutko sie w glowie zakreci i tyle. No i bierze sie go raz w tygodniu a nie codziennie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę podejść do mojego gina, ale w tym cyklu już nie dam rady, bo przyjmuje tylko w pon i środy. Jutro nie mogę, a w przyszłym tygodniu jestem na szkoleniu w Gdańsku. Mam go brać do 15 dc. Może dziś będzie lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry