reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Blada kreska czyli owu możebyć do dwóch dni jabym nieodpuściła plemniki zyja do 4 dni jak się niemyle wiec nawet jak owu będzie jutro czy pojutrze to przetrwaja a pojutrze poprawic przytulanie i powinno byc git

tak zrobię:)

U mnie podobna sytuacja [emoji6] 13 dc, dzis blada druga kreska, przytulanki byly w sobote. Ja juz stosowalam taktyke co 2 dzien i od dzis bym chciala codziennie. Nie wiem czy nie przedobrze [emoji30]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

są różne szkoły; co drugi, co pierwszy, nogi w górze:) na dwoje babka wróżyła która technika zda egzamin. powodzenia!

Hej dziewczyny. Moim zdaniem codziennie ni ma senvu
tak zrobię:)

są różne szkoły; co drugi, co pierwszy, nogi w górze:) na dwoje babka wróżyła która technika zda egzamin. powodzenia!
Dokładnie. jak ma się udać to się uda. Jak zmezem staraliśmy się o drugie dziecko to miałam go wtedy tylko na weekendy,i udało się za pierwszym podejściem. Ja w tym miesiącu vo drugi dzień działałam. Za tydzień się okaże czy coś wyszło. Mój mąż z pewnością siebie mówi ze napewno teraz się udało. Zobaczymy.

dziewczyny doradźcie
zrobiłam test owulacyjny i jest blada druga kreska, czyli owulacja blisko. I teraz nie wiem czy dziś odpuścić przytulanki, poczekać do jutra? Dodam, że były przedwczoraj...
chciałam zastosować taktykę co 2 dni...
Działać ; ) co 2 dni ;) i mnie się udało w ten sposób

Dokładnie. jak ma się udać to się uda. Jak zmezem staraliśmy się o drugie dziecko to miałam go wtedy tylko na weekendy,i udało się za pierwszym podejściem. Ja w tym miesiącu vo drugi dzień działałam. Za tydzień się okaże czy coś wyszło. Mój mąż z pewnością siebie mówi ze napewno teraz się udało. Zobaczymy.
Trzymam kciuki!

85993e3khvkj6go2.png

Oby się sprawdziły przepowiesci męża :D &&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry