nie no gin mówił że owu będzie we wtorek lub środe ale nie zaszkodzi działaćTo ja myślałam, że Ty już po owu!
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
jak byłam w pn na wizycie to mówił ze jeszcze owu nie było
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie no gin mówił że owu będzie we wtorek lub środe ale nie zaszkodzi działaćTo ja myślałam, że Ty już po owu!
To siedzisz jak na szpilkachnie no gin mówił że owu będzie we wtorek lub środe ale nie zaszkodzi działaćw koncu sa 4 pęcherzyki wiec nie wiadomo czy od razu pękną czy po kolei [emoji14]
jak byłam w pn na wizycie to mówił ze jeszcze owu nie było![]()
Te cybexy to fotelikiCo to wózków, to wrzucajcie linki może, co? Chętnie lukne, a nie zawsze mam czas szukać w necie, zwłaszcza ze mój telefon umarł życiem tragicznym i mam jakiś stary :/
Co do wózków, kupujecie nowe? Ja chyba nie, przy synu miałam nowy, ale stwierdzam, że nie ma potrzeby. Wózek był praktycznie jak nowy, a sprzedałam za połowę ceny. Ja chyba odkupie od koleżanki, jeśli jeszcze będzie miała
takTo siedzisz jak na szpilkachTy z clo teraz, tak?
Spacerowke chcę kupić taką:Co to wózków, to wrzucajcie linki może, co? Chętnie lukne, a nie zawsze mam czas szukać w necie, zwłaszcza ze mój telefon umarł życiem tragicznym i mam jakiś stary :/
Co do wózków, kupujecie nowe? Ja chyba nie, przy synu miałam nowy, ale stwierdzam, że nie ma potrzeby. Wózek był praktycznie jak nowy, a sprzedałam za połowę ceny. Ja chyba odkupie od koleżanki, jeśli jeszcze będzie miała
O, to widocznie nie ogarnęłam [emoji2]Te cybexy to foteliki
Ja gondole będę miała od szwagierki x landera, a później lekką spacerowke kupię w przyszłym roku
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo ładna, ale cena już niekoniecznieSpacerowke chcę kupić taką:
![]()
![]()
![]()
Espiro sonic 2017
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podwójna owu, nieźle! To teraz czekamy na wyniki [emoji8]@Lanvin strasznie to wszystko u Ciebie podejrzane [emoji6]
Ja wyszłam od lekarki, drugi też pękł, o dziwo próbował też wykluc się jakis 3 dzisiaj ma 17mm, ale dostałam dupka żeby jakoś torbiel się z tego nie zrobiła. Od dzisiaj biorę, za 10 dni odstawiam i zobaczymy. W razie czego mam skierowanie na hsg [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] sram po gaciach, Pani dr powiedziała, że może się tak wystrasze tego hsg, że zajde haha.