reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Emzilka jak kiedys czytalam ze czlowiek jak kupi raz ta rase tak zakocha sie na amen.Szczerze powiem ze ja swojego tak pokochalam ze nie wyobrazam sobie teraz innej rasy w domku.Zreszta obie corki tak samo

reklama
A ja uwielbiam swojego psa :) Dzięki :) :)
Aż zatęsknilam za moim pieskiem :( mam kota, ale to nie to samo, jakkolwiek to brzmi...kot jak kot, ma wszystko w dupie, jak ma ochotę, to się przytula i pozwala się głaskać, ale jak uzna, że już mu za dużo, to gryzie. Tylko małego nie gryzie :|

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no, ten odswiezacz tak daje, że dajcie spokój :/ ja ze swojej strony nie mam okna, więc nawet nie ma jak wywietrzyc :/ w domu też mam, ale inny zapach, nie śmierdzi tak jak ten i mi nie przeszkadza. Poza tym kochana dzisiaj 9dpo dopiero, to prócz bólu piersi objawów raczej by nie było jako takich :)

Dopiero albo aż :P Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania :P
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże :)

Nie no, ten odswiezacz tak daje, że dajcie spokój :/ ja ze swojej strony nie mam okna, więc nawet nie ma jak wywietrzyc :/ w domu też mam, ale inny zapach, nie śmierdzi tak jak ten i mi nie przeszkadza. Poza tym kochana dzisiaj 9dpo dopiero, to prócz bólu piersi objawów raczej by nie było jako takich :)

Odzywaj się częściej :)

Łatwiej komuś, kogo się nie zna, niż czasem bliskiej osobie :)

Racja :)

Emzilka jak kiedys czytalam ze czlowiek jak kupi raz ta rase tak zakocha sie na amen.Szczerze powiem ze ja swojego tak pokochalam ze nie wyobrazam sobie teraz innej rasy w domku.Zreszta obie corki tak samo

Mój mąż był przeciwny psa w domu, w końcu mówię do niego, wezmę na weekend, zobaczymy jak to będzie (a już dawno miałam wszystko ugadane)... Tylko zobaczył go w drzwiach i mówi- o z takim to nie będzie wstyd na dwór wyjść i popłynął po całości :)
Teraz obaj nie widzą świata poza sobą i czasem marzymy sobie, że jak będziemy mieli swój dom z działką to ze 2-3 buldożki będą biegać po trawce:)

Cześć kochane:)
Zaczynam przygodę z CLO i boję się trochę że jakoś śluzu dostanie po d..ie i chcę lykac wiesiolka albo donga. Myślicie, że nie zaszkodzi co? Bo to sama natura przecież hehe

Dopiero albo aż [emoji14] Ja Ci powiem, że w tej ciąży też doszukiwałam się różnych oznak, ale jak na złość nic nie było takie samo jak w poprzedniej... np. na siłe kładłam się w południe na drzemkę, bo przecież tak było w poprzedniej ciąży.. a tu poza ziewem nie było spania [emoji14]
Oczywiście nie chcę Cię nakręcać, wystarczy że ja już się wkręciłam w Twoją ciąże :)
Hahaha, ja mam takie ambiwalentne odczucia. Z jednej strony ta temperatura, a szczególnie ten spadek, no i te piersi, nawet mój M nieświadomie powiedział wczoraj, że są fajne, w dotyku takie jak balony hehe, że zrobiły się większe, ale on nawet nie wie, w której fazie cyklu jestem, nie zna się na tym :) a z drugiej strony boli mnie głowa, jak zawsze kilka dni przed @, no i jak pomyślę racjonalnie, to nie widzę powodu, by tym razem mogło się udać. A temperatura już mnie potrafiła oszukać i raz nawet uwierzyłam w niepokalane poczęcie [emoji12] także momentami czuję się jak chora psychicznie, w poprzednich cyklach się tak nie zastanawiałam [emoji12] ale też nie pamiętam jak było na początku poprzedniej ciąży, bo dowiedziałam się o niej w 7 tygodniu. Pamiętam tylko, że raz kumple u mnie spali jak mieszkałam we Wrocławiu, chodziłam w pizamie i tak patrzą na mnie i mówią "jezu, ale ci się balony zrobiły!", oczywiście głupia ja wtedy nie pomyślałam, że mogę być w ciąży [emoji12]

Lanvin ja mam tak samo.Mam kota ale to nie to samo co pies.Kota tez bardzo lubie ale jednak pies to pies
No właśnie, wiesz o czym mówię... Ja miałam wyżła niemieckiego, był wspaniały :) ehhh. Bardzo chciałabym pieska, ale to niemożliwe przez najbliższe kilka lat :( po pierwsze - kot, po drugie kot, pies i ewentualnie dwojka dzieci na 51m2, nie wyobrażam sobie tego, po trzecie, nas większość dnia nie ma w domu, pies by się męczył. Nie kupię psa dla własnego widzimisię...

Cześć kochane:)
Zaczynam przygodę z CLO i boję się trochę że jakoś śluzu dostanie po d..ie i chcę lykac wiesiolka albo donga. Myślicie, że nie zaszkodzi co? Bo to sama natura przecież hehe
Powodzenia :)

reklama
Dzień dobry dziewczynki!
@oczekiwanie dziękuję kochana staram się cieszyć urlopem chociaż dostałam cześć wyników i nie wygląda to za dobrze [emoji22]
1495098060-aaaaaa.png
1495098068-aaaaaa.png

@Lanvin nadwrażliwość na zapachy to dobry znak [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry