Paraplu
Fanka BB :)
Paraplu a jaak nogi po zabbiegu?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudow po 1 zabiegu nie ma. Bryczesy sa ewidentnie mniej ubite, takie miekkie sie zrobily
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paraplu a jaak nogi po zabbiegu?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jest tak źle z ta wagą. Ale wiadomo lepiej za wczasu zapobiegać.Obstawiam sterydy, które brał na astmę - bo nic innego mi do głowy nie przychodzi. Tarczycę ma ok :/ Waży 38 kg przy 136 :/
Ale ta reakcja wcale nie oznacza ze się nie cieszą. U mnie też było tylko no to gratulacje. Tez było mi przykro. Nawet jak juz byłam w 20 tyg i dzwonił ktoś z daleka rodzice nie chwalili się ze będą dziadkami. A teraz już wiem że to było tak trochę asekuracyjnie. Chyba też bali się głośno cieszyć. Będzie dobrze.[emoji110][emoji110][emoji110]Przepiekny!!!!!!!!!!!!![]()
tez jestem ciekawa kolorystyki
My w czerwcu mamy zapnanowane malowanie wiec czeka mnie troche pracy
No wlasnie tak tez cos mi sie wydaje ze za cicho i spokojnie tuchyba Dziewczyny juz weekenduja
![]()
A my bylismy dzis u rodzicow, no i powiedzielismyNajpierw bylismy u moich i powiem szczerze ze przykro mi sie zrobilo, mama powiedziala no ok to teraz zeby tylko wszystko bylo dobrze i skonczyl sie temat
U mojego M wiedzialam ze wszyscy beda szczesliwi i od razu najchetniej cala rodzine by obdzwonili! A to tylko powiekszylo moj smutek zwiazany z reakcja moich :/
CudownyKochane, mój syneczek. Jutro zaczynamy 22 tydzień (mi się wydawało, ze 23 hehe). Okaz zdrowia. Prawie 400 g, ponad 18 cm![]()
Moj i wieczorem i dzisiaj rano zadziałał. A teraz śpi. Chyba mu energii zabrakło haha. Milego dnia dziewuszkiDziewczynki jesli ktoras ma problem z sucha skora to cala soba polecam olej kokosowy! Przez lata nie moglam sobie poradzic z sucha skora na lydkach a po tygodniu smarowania sie wieczorem mam tak gladka skore jak nigdy wczesniej w zyciuciagle sie glaskam po nogach, buzi, rekach![]()
![]()
Polecam
Dobrze, ze mnie K zbalamucil zaraz po pracy bo kuzwa weekend a on od godziny spi na kanapie a ja mam randewu z Housem...ehh.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom