Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
lamacz damskich sercCo za przystojniaka tu mamy[emoji173] [emoji173]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny. Melduję że u mnie ciut lepiej. Staram się myśleć pozytywnie. Cały czas tłumaczę sobie że zrobimy badanie i być może uda się poznać przyczynę poronien. Oczywiście będziemy starać się o maleństwo ale myślę że dopiero po wakacjach. Teraz muszę skupić się na odchudzaniu.
Mam pytanie do dziewczyn które poronily. Ile trwało u Was oczyszczanie naturalne macicy. Pytam bo u mnie 5 dni i nie było ono jakieś obfite. Brzuch zabolal raz w dniu poronienia po czym wyleciały dwa spore kawałki tkanki. Takie fioletowo czerwone z zylkami. Na jednym z nich widziałam niestety pecherzyk [emoji53]
Bardzo chcę uniknąć lyzeczkowania ale boję się że coś się słabo oczyscilam. Wizytę mam dopiero w piątek.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja krwawilam około 1.5tyg po. Ale ja byłam w 12 tyg, więc pewnie im większa ciaza tym dłużej.Cześć dziewczyny. Melduję że u mnie ciut lepiej. Staram się myśleć pozytywnie. Cały czas tłumaczę sobie że zrobimy badanie i być może uda się poznać przyczynę poronien. Oczywiście będziemy starać się o maleństwo ale myślę że dopiero po wakacjach. Teraz muszę skupić się na odchudzaniu.
Mam pytanie do dziewczyn które poronily. Ile trwało u Was oczyszczanie naturalne macicy. Pytam bo u mnie 5 dni i nie było ono jakieś obfite. Brzuch zabolal raz w dniu poronienia po czym wyleciały dwa spore kawałki tkanki. Takie fioletowo czerwone z zylkami. Na jednym z nich widziałam niestety pecherzyk [emoji53]
Bardzo chcę uniknąć lyzeczkowania ale boję się że coś się słabo oczyscilam. Wizytę mam dopiero w piątek.
Ja dopiero po miesiaczce pierwszej coś tam ze łzami w oczach były Przytulanki ale jak to @Emzilka poniżej napisała ja miałam straszna blokadę psychiczną i nie miałam w ogóle ochoty na nic.I jeszcze jedno pytanie. Bo rano poruszylyscie temat seksu... Kiedy ja mogę z moim mężem ten tego. Bo już mi się seks po nocach sni...
U mnie to samo było. Blokada i pierwsze seksy po były jak z musu i z płaczem.U mnie 5-6 dni trwało czyszczenie i wgądało to jak okres. Sama się oczyściłam, tzn w momencie badania na fotelu ginekologicznym z wziernikiem wyszedł pęcherzyk... Pytali się czy chcę zabieg, ale podczas usg było prawie czysto i po kilku godzinach było już mniej. Później miałam tylko ciemniejsze plamienia... Ja seksić zaczęłam się po pierwszej miesiączce, ale to tylko i wyłącznie dlatego, że miałam blokadę w głowie.... Ale lekarz mówił, że jak krwawienie się skończy to można działać...
Cieszę się, że u Ciebie już lepiej. Teraz najważniejsze to porobić badania, żeby uniknąć podobnj sytuacji na przyszłość...
Piekniocha [emoji173] [emoji173] [emoji173]no ja sobie nie pozwole wiec sie dzialozaraz jakies foto wyskrobie, bo tyle ich mam
![]()