Dzięki za radę :-) w razie czego będziemy siebie nawzajem pielęgnowaćTylko na piasek uważaj! Bo jak się poobcieracie to się Wam odechce na dłużej!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki za radę :-) w razie czego będziemy siebie nawzajem pielęgnowaćTylko na piasek uważaj! Bo jak się poobcieracie to się Wam odechce na dłużej!
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Mmmm nic nie widać , serio ? [emoji25]
![]()
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Jak ja Wam dziewczyny zazdroszczę młodości... Ja jeszcze pięć lata temu szalałam po lasach z pewnym chłopakiemAle były emocje... Ale nie odważyliśmy się wtedy na poważny związek, tym bardziej, że on był 9 lat młodszy... I dobrze, bo mamy co wspominać z dziwnym wyrazem twarzy
zresztą mamy ze sobą kontakt do dziś, ale tylko smsowy, bo nie zaryzykuję spotkania
![]()
Piękna krecha.&&&*Zobacz załącznik 808499 Cześć dziewczyny. Wiem że dawno mnie tu nie było bo straciłam natchnienie. Pozatym codziennie w pracy, obowiązki w domu i każda wolną chwilę poswiecalam córce. Wpadlam tu do was bo 2.06 mam mieć okres a że się staramy to z ciekawości zrobiłam test. Wysyłam zdjęcie bo zaraz oszaleje. Nie wiem czy coś widzę czy nie.![]()
Ja już w hotelu, dzieci buszuja po pokojach a ja siedzę i bardzo mnie brzuch boli, zrobił się taki spiety i boli :/
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom