reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
U nas już 6 będzie :) Mam nadzieje, że nie będzie takich upałow jak rok temu, bo pamiętam, że o 18:40 w kościele mieliśmy ślub a na dworzu 36 stopni wtedy było :) :)
Oj było gorąco. Ja z jednej strony to się bardzo cieszyłam, bo nie miałam żadnego okrycia do sukienki a jeszcze kilka dni wcześniej przyszło ochłodzenie. :) była cieplutka noc. To będziemy świętować :)

Ja juz myślałam nad tym czy nie isc panstwowo do jakiegoś żeby tylko na wyniki mi dawał.
@Martaldz ja się na tym nie znam to nie pomogę. A czemu ten miesiąc odpuszczony??
Ja samoistnie nie miewam owulacji, a żeby nie tracić Bóg wie ile czasu na to aż kolejna @ się pojawi to chce wziąć dupka żeby wywołać i zrobić jak najszybciej to hsg. Wtedy będę miała w tym samym cyklu stymulacje i hsg.

Ja się ciągle zastanawiam po jaką cholerę tyle składek miesięcznie płacimy, skoro nic z tego nie ma. Jak przychodzi co do czego to i tak wszystko prywatnie trzeba załatwiać :/

Heh, ja w ciąży na same wizyty wydałam ok. 1500zl, a ceny były niższe niż teraz, bo za wizytę 100zł płaciłam, a gdzie badania, leki, pessar i cała reszta. Boję się ile tym razem wyjdzie :/

Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Racja, ile wózków by za to było... Ja po hsg przestałam liczyć, 1800 samo badanie, teraz 350zl wizyta, z dojazdem 650, tablety 200 miesięcznie. Na dodatek nie tylko place składki ale mam jeszcze prywatną opiekę medyczną! Jak tak o tym myślę... Przerwa na parę miesięcy = fajne wakacje!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w tym miesiącu też już do 1000zł dobiłam z lekarzami i lekami. Paragony z apteki to już wyrzucam, żeby mąż nie widział...a to jeszcze nie koniec. Jeszcze laryngolog mnie czeka i dentysta.

Nawet nie mów... ja miesiąc w miesiąc 1 000 zł zostawiam w aptekach i u lekarzy (jak nie więcej) a dalej nic. Serio coraz częściej myślę o in vitro bo jak to podsumuję to wyjdzie taka sama kwota.... ehhhh...

Mnie wczoraj i dziś trochę pokłół jajnik a poza tym to nic. Jutro wizyta czy pęcherzyk pękł. jakoś podchodzę do tego iui niezbyt optymistycznie.... jeszcze jedno i in vitro...

Ale upał u mnie[emoji47]chwilke zagrzmialo pokropilo i tyle[emoji21]wszyscy z pogody korzystają chyba bo cisza taka.
Ja mam dziś 9 dc i zaczęliśmy od wczoraj już dzialac[emoji6]wb tym cyklu dzialamy chocby codziennie[emoji4]nie opalcie sie za bardzo kochane buzki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry