Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiedy będziesz w Polsce?Kochana właśnie nie mogę, bo już dawno bym zrobiła. Mieszkam w Niemczech i to nie ma jako takich samodzielnych laboratoriów. Nie można również iść do lekarza prywatnie. Każdy lekarz ma swoją praktykę lekarską i u siebie laboratorium. Jedynie jak jestem na urlopie w Polsce to robię badania krwi. Ostatnio w styczniu robiłam tsh, prolaktyne i progesteron to były w normie.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie podobnie to u nas wygląda@oczekiwanie u mnie dzisiaj podobny wykresjestem ciekawa co z tego wyniknie i czy clo pomoże. W klasie starszego dwie mamy są w ciąży z trzecim dzieckiem, jedna urodziła trzecie w zeszłym roku. Cholernie chciałabym do nich dołączyć...
Zobacz załącznik 809257
Dzisiaj odpoczywam, bo wczoraj starszy zaprosił kolegów na urodziny i cały dzień byłam na nogach. Najpierw zakupy, potem sprzątanie i zrobiłam dzieciakom pizzę, wypieliłam ogródek, posadziłam nowe kwiatki i wieczorem padłam. Dzisiaj wcześniej się kładęBuziaki dla wszystkich
![]()
No to trafiłaś :/. Tk moze my założymy sekte i sie wszystkie będziemy modlily. Jeżeli to od modlitwy zależy to Dlaczego Ci co grzesza bez problemu zaliczają wpadki a my nie możemy. Co za myślenie.Cześć Kochane moje [emoji10]
Chyba się trochę pozbieralam. Bardzo pomógł mi ostatni artykuł mamyginekolog o poronieniech. Odpoczywam na chorobowym A od poniedziałku mam urlop.
W piątek byłam na wizycie u mojej Pani doktor. W macicy zostało jeszcze trochę jakiegoś płynu, który powinien zejść razem z pierwszą @. Powiedziałam jej co mówiła lekarka w klinice,która stwierdziła mi poronienie, że powinnam porozmawiać że swoim lekarzem o diagnostyce dlaczego ronię. I wiecie co usłyszałam? Ze nie ma potrzeby robić żadnych badań bo widocznie Bóg tak chciał i powinnam się modlić dużo i że nic na siłę bo mam już jedno zdrowe dziecko i mam się z tego cieszyć... Ręce mi opadły. Muszę iść chyba do Niemca bo 2 Polaków ginwkologow w okolicy już przerobilam i się zawiodłam strasznie.
Co poza tym? Podjęłam wyzwanie odchudzania siebie i mojego synka. Wykupiła dietę Vitalii i od jutra zaczynamy działać. Dodatkowo muszę zdiagnozować mojego Igorka w kierunku nietolerancji lub alergii pokarmowych.
No to ja spadam się pomodlić...
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczę jak z tempką będzie, bo jeszcze mnie nie okłamałaFaktycznie podobnie to u nas wygląda. Kiedy testujesz??. Ja mam w pt zrobić betę, chociaż jak dla mnie to za wcześnie bo 3 dni przed @, ale tak lekarz wymyślił.
Hej dziewczynyale jutro będzie testujących !
trzymam kciuki za was
️ ja też miałam cichą nadzieje, że moja @ nie przyjdzie ale dzień moich urodzin nie jest dla mnie szczęśliwy.. mam już różowe nitki krwi i brzuch pobolewa jak na @ także pewnie już jutro zawita![]()
![]()
![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzinek ,zdrówka spełnienia marzeń i dużo wytrwalosci !! ❤Hej dziewczyny [emoji6] ale jutro będzie testujących ! [emoji33] trzymam kciuki za was [emoji110]️ ja też miałam cichą nadzieje, że moja @ nie przyjdzie ale dzień moich urodzin nie jest dla mnie szczęśliwy.. mam już różowe nitki krwi i brzuch pobolewa jak na @ także pewnie już jutro zawita [emoji53][emoji17]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dopiero jedziemy na urlop w sierpniu. Moja siostra chce mi umówić wizytę u swojego lekarza, dzięki któremu ma synka. U nas to chyba rodzinne są problemy z zajściem w ciążę po 30stce i jeszcze jej utrzymanie. Do sierpnia więc się nie będę spinac tylko postaram się schudnąć jak najwięcej.