1985nelia2
Fanka BB :)
Sonia czasem nawet po terminie miesiączki testy nie wychodzą więc pozostaje niestety tylko być cierpliwym...Mi dziś cierpliwości do chłopa brak działa na mnie jak płachta na byka aż sobie popłakać musiałam heh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z nimi tak czasem jest :/ też mam ochotę nieraz mojego rozwalić o ścianę, ale szkoda mi ściany...Sonia czasem nawet po terminie miesiączki testy nie wychodzą więc pozostaje niestety tylko być cierpliwym...Mi dziś cierpliwości do chłopa brak działa na mnie jak płachta na byka aż sobie popłakać musiałam heh
@Sonia30 ,a który to twój cykl starań już?.Tak jak Natalia pisze czasami dopiero po terminie @ test jest pozytywny.Dużo zależy od długości cyklu i ile dni po owulacji jesteś.Ilo dniowe masz cykle?
@1985natalia2 czy przy tym bólu brzucha miałaś jeszcze jako jedne z objawów ból w dole pleców?
Z tymi chlopami tak to już jest.Żyć ciężko, a zabić szkoda [emoji23][emoji23].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Może za wczesnie było na test [emoji53].Zwykle wychodzi ,po 10 dniach od owulacji.Ten będzie 3 a pierwszy z col ale bez monitoringu cykle mam nieteguralnie wienc ciężko to wszystko określić