Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie, bo nie mam zwolnienia [emoji12]. Mam swoja firme i jak nie pracuje to nie zarobie to po pierwsze. Po drugie, ja sie swietnie czuje tylko ostatnie dwa dni mialam ciezsze i zmeczona jestem. Od jutra juz wszystko wraca normy. A pracuje na okolo pol etatu to nie przemeczam sie a kasa teraz baaaardzo sie przyda (remont ciagle w toku a gdzie wyprawka [emoji33]), no i umarlabym z nudow jakbym miala cale dnie wolne przez kilka miesiecy [emoji33]
Takze plusow robienia sobie teraz wolnego nie widze
@Paraplu Wlasna firma to faktycznie bez l4.
A kiedy masz termin? Dobrze pamietam 20 luty?
Ja teraz przebywam na macierzyńskim i teraz nie wiem jak pójdę na l4 od trzeciego miesiąca jak to będzie. Chyba będę musiała przerwać macierzyńskie i iść do pracy na jeden dzień. Czy któraś z Was miała podobnie?
@Paraplu Do dat mam dobra pamiec
Poradzicie mi kiedy na pierwsza wizytę do lekarza? Jak byłam w pierwszej to poszłam w 7 tygodniu, ale wg. Mnie to za szybko.
Teraz myśle, ze tak w 9 tygodniu.
Jak wszystko będzie na dobrej drodze to wyliczono mi termin 9 marca, a mój synek jest z 9 sierpnia