Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z mojej strony mogę ci powiedzieć co ja robiłam.Cześć wszystkim!![]()
Jestem tu nowa i bardzo chciałabym dołączyć do forum.
W skrócie opiszę moją historię. Staramy się z mężem bez przerwy ok 2 lata, piszę bez przerwy ponieważ staraliśmy się już przez ok. rok wcześniej (przed ślubem, a ze względu na ślub zrobiliśmy jakiś rok przerwy). W sumie więc wychodzi, że jakieś 3 lata walczymy i nic![]()
Chciałabym was kochane kobietki zapytać jakie badania hormonalne powinnam wykonać.
Ja mialam robioną laparoskopię diagnostyczną - jajowody są drożne, mąż badal nasienie i wyniki są idealne. Zauważyłam niestety u siebie, że od kilku miesięcy mogę nie mieć owulacji, zawsze miałam objawy jak np. ból jajnika i typowy przezroczysty śluz, ostatnio tego nie zauważam. Podejrzewam, że powodem może być stres (mialam ostatnio bardzo cieżki, stresujący okres). Moja Pani doktor po laparoskopii uważa, że wszystko jest w porządku i powinniśmy po prostu działać, jednym slowem mowiac podchodzi do tego "olewczo". Dlatgo bardzo proszę doradźcie mi jakie badania wykonać.
Z góry bardzo dziękuję
Dziękuję bardzoZ mojej strony mogę ci powiedzieć co ja robiłam.
Badanie nasienia jak nie robiliscie, bo czynnik męski ważny.
Prolaktyna u ciebie obowiązkowo jak jesteś nerwowa.
glukoza,tsh,fsh,Estradiol,progesteron,testosteron,shbg,dhea-so4,androstendion,lh,17-hydroksyprogesteron.
To drogie badania wiec zrób na początek chociaż Tsh i prolaktyne i ten progesteron.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom