Colorado1989
Fanka BB :)
ZaczarowanaKicia - a w którym dc jesteś i w jakich dc masz brać duphaston?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dophustan powinno się brać po owulacji,bo może zablokować.Według kalendarza dokładnie dziś mam dzień owulacji 16 dzień cyklu przy cyklu 30 dniowym (według aplikacji) i właśnie od 16 dnia cyklu miałam brac 2 razy dziennie przez 10 dni
Gosiu, dziękuję [emoji11]może lepiej iść wcześniej, bo może lekarz progesteron na podtrzymanie zaleci. Ja wiem odkąd z obecnym lekarzem staramy się o ciążę, że jak tylko wyjdzie mi w dzień @ test albo beta pozytywny, to mam od razu brać duphaston 2x1 i umawiać wizytę u niego.
Asiu, bardzo mi przykro z powodu aniołka [emoji17] to jednak zawsze ruletka, każdemu może się przytrafić [emoji17] trzymam kciuki, będzie dobrze! [emoji11]
Asiu ja nie mam żadnych mutacji,a mimo wszystko biorę heparyne i kwas metylowy...Ja nie dałabym rady inaczej,mój lekarz przepisuje mi bez słowa na ryczałt...wejdź może na wątek poronienia nawykowe,tam dziewczyny znają się na rzeczy i podpowiedząmoim zdaniem powinnaś brać heparyne
Ja mam za sobą 3 poronieniaNie dała bys rady- tj co się działo jeśli nie brałaś ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom