Colorado1989
Fanka BB :)
ZaczarowanaKicia - a w którym dc jesteś i w jakich dc masz brać duphaston?
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dophustan powinno się brać po owulacji,bo może zablokować.Według kalendarza dokładnie dziś mam dzień owulacji 16 dzień cyklu przy cyklu 30 dniowym (według aplikacji) i właśnie od 16 dnia cyklu miałam brac 2 razy dziennie przez 10 dni
Gosiu, dziękuję [emoji11]może lepiej iść wcześniej, bo może lekarz progesteron na podtrzymanie zaleci. Ja wiem odkąd z obecnym lekarzem staramy się o ciążę, że jak tylko wyjdzie mi w dzień @ test albo beta pozytywny, to mam od razu brać duphaston 2x1 i umawiać wizytę u niego.
Asiu, bardzo mi przykro z powodu aniołka [emoji17] to jednak zawsze ruletka, każdemu może się przytrafić [emoji17] trzymam kciuki, będzie dobrze! [emoji11]
Asiu ja nie mam żadnych mutacji,a mimo wszystko biorę heparyne i kwas metylowy...Ja nie dałabym rady inaczej,mój lekarz przepisuje mi bez słowa na ryczałt...wejdź może na wątek poronienia nawykowe,tam dziewczyny znają się na rzeczy i podpowiedząmoim zdaniem powinnaś brać heparyne
Ja mam za sobą 3 poronieniaNie dała bys rady- tj co się działo jeśli nie brałaś ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom