salatkaOwocowa
Fanka BB :)
Dziekuje za mile slowa, musi sie udac nie ma innego wyjscia
wtedy bede najszczesliwsza mama na swiecie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać kiedy można puścić [emoji16]trzymam[emoji109][emoji109]A dzisiaj trzymajcie za mnie kciuki, mam praktyczny egzamin kwalifikacji zawodowej....:/ umieram że strachu
Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dzieckadziewczyny kiedys w koncu sloneczko zaswieci i dla Was![]()
Spokojnie. Za dwa dni może wyjdą dwie. trzymam mocno kciuki && mi jeszcze 4 dni zostały.Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Egzamin o 15 dopiero do 17Daj znać kiedy można puścić [emoji16]trzymam[emoji109][emoji109]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno się zdecydujeU mnie nowy cykl, dzisiaj zamówię testy owu i ciążowe na nowe starania :-)
Mam nadzieję, że nam się uda, wakacje urlop może nasze maleństwo zdecyduje się w końcu przyjść![]()
a masz regularne owu? moze po prostu owu sie spoznila i moglo Ci nie wyjscDla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Ooo to może jednak :-)Na pewno się zdecyduje
U mnie ciągle stary cykl :/
Nie wiem jak u mnie z regularnoscia [emoji4]to był pierwszy cykl w którym robiłam testy owu i wypadało mniej więcej na 14 dzień cyklu.no nic zobaczymy. Powtórzę jeszcze test za 2 dni. Ale nie liczę na cud.a masz regularne owu? moze po prostu owu sie spoznila i moglo Ci nie wyjsc![]()