reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
dziewczyny kiedys w koncu sloneczko zaswieci i dla Was :)
Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka

Dla mnie chyba w tym cyklu już nie zaswieci [emoji54] nie wytrzymalam i zrobiłam dziś test. 2 dni do terminu @ i jedna kreska. Myślę że to się nie zmieni już. Trudno ale nie ma tego złego.... kolejne staranka przed nami. W tym cyklu spróbuję tego kalendarzyka Link do: Kalendarz dni plodnych - Kalendarz planowania dziecka
Spokojnie. Za dwa dni może wyjdą dwie. trzymam mocno kciuki && mi jeszcze 4 dni zostały.

a masz regularne owu? moze po prostu owu sie spoznila i moglo Ci nie wyjsc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry