reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Hope dobre podejście. Ja sobie wmawiam że będzie co ma być itd ale z tyłu głowy ciągle mam myśli o staraniach. U nas wszystko jest " na oko ". Czasem jedynie używam testów owu . Ale ogólnie sama jest w stanie określić owu. W tym cyklu coś mi się poparło i się zastanawiam czy owu była. Bo albo była bardzo wcześnie albo wcale. Testy owu przez chyba 4 dni negatywne , mimo bólu jajnika itd. No nic zobaczymy czy coś z tego będzie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Hope dobre podejście. Ja sobie wmawiam że będzie co ma być itd ale z tyłu głowy ciągle mam myśli o staraniach. U nas wszystko jest " na oko ". Czasem jedynie używam testów owu . Ale ogólnie sama jest w stanie określić owu. W tym cyklu coś mi się poparło i się zastanawiam czy owu była. Bo albo była bardzo wcześnie albo wcale. Testy owu przez chyba 4 dni negatywne , mimo bólu jajnika itd. No nic zobaczymy czy coś z tego będzie.

No właśnie to popaprało jest najlepszym określeniem :huh: Miało być łatwiej z wykresem a jest wszystko na głowie teraz. A na dokładkę jak zobaczyłam wczoraj spadek temperatury tak od wczoraj boli podbrzusze. I to dość mocno. Nieprawdopodobne, że można sobie wmówić objawy i je mieć i nieważne, czy się chce ciąży czy nie. Zaraz sobie wmówię, że jestem chora :-D Tak jak całkiem niedawno wmówiłam sobie torbiel jajnika, dopiero usg wyleczyło mnie zupełnie :laugh2: Głupia ja:laugh2:
Kurcze, nie mogłabym sobie wmówić numerów w totka...

A dziękuję, że pytasz ;) hsg 06 lipca i jest ok. Myślę, że problem to to, że nie pękają mi pęcherzyki... miesiąc w miesiąc torbiele i leczenie orgametril em bo @brak... :(
Zaczynam myśleć o tym, żeby dać sobie spokój, mimo że ginekolog daje mi nadzieję :(

Czytałam ostatnio artykuł, że wg najnowszych badań płodność kobiety między 30 a 40 rokiem życia jest niemal taka sama. Dopiero po 40-tce zaczyna spadać ale nie drastycznie. Oraz o tym, że bardzo wiele tez jest starych i niepasujących do obecnych realiów. Ja bym raczej poszła mentalnie w tym kierunku. Dlatego popieram ginekologa, który widzi szanse.

Jest też inna droga, która mówi, że czasem w trudniejszych sytuacjach organizm potrzebuje kopa, żeby zarejestrował zmiany.

Myślę, że śmiało mogłabyś wyznaczyć sobie odleglejszą datę niż te magiczne 40 lat. Chociaż te 42. I psychicznie lepiej bo jest oddech i bardziej współcześnie, bo na zachodzie dziś to już norma i nikogo nie zastanawia.

No i ciekawa jestem czy waga spada czy topisz smutki w kilogramach cukierków z Lidla :wink::rofl:

Ja jestem z tych z torbielami (jeden przetrwały mam nawet 10 lat) i wiem, że to jest do przeskoczenia. Nie jest to przeszkoda ostateczna. Niepłodność to nie bezpłodność, pamiętaj :rolleyes:

Witam dziewczyny ponownie , troszke mnie nie było bo ppstanowiłam dać sobie trochę czasu i nie nakręcać sie niepotrzebnie no i poskutkowało. Nawet postanowiliśmy odpuścić na jakiś czas ze staraniami. A tu proszę, wczoraj dwie kreseczki na teście. Jestem mega szczęśliwa a z drugiej strony mam mega stracha jak to będzie .

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Brazowooka super :) gratulacje.
@alunia87 będzie ok. Ta niepewność jest straszna ale już niedługo zobaczysz swoje maleństwo.
@StorAnia super ze hsg wyszło dobrze. Skoro lekarz daje nadzieję to warto się tego trzymać, szczególnie że tak bardzo tego pragniesz .

U mnie kolejny czas oczekiwania. Chociaż mam wrażenie że dupa będzie., nie mam pewności czy owu w ogóle była.

reklama
@Brazowooka super :) gratulacje.
@alunia87 będzie ok. Ta niepewność jest straszna ale już niedługo zobaczysz swoje maleństwo.
@StorAnia super ze hsg wyszło dobrze. Skoro lekarz daje nadzieję to warto się tego trzymać, szczególnie że tak bardzo tego pragniesz .

U mnie kolejny czas oczekiwania. Chociaż mam wrażenie że dupa będzie., nie mam pewności czy owu w ogóle była.

Ja w tym cyklu co się udało miałam @ tylko 4 dni gdzie normalnie trawa 6. Pamietam jak spisałam ten cykl na straty,a tu niespodzianka. Kto wie może też się miło zaskoczysz [emoji4]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry