Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Okolo tydzien sie @ spoznia, pierwszy test negatywny, wczoraj zrobilam kolejny i na pierwszy rzut oka nic, ale jak spojrzalam pozniej to jest taka delikatna druga kreska.. Chyba pora zrobic jeszcze jeden test albo udac sie na betke..
To owocnych starań życzęU mnie również za tydzien![]()

Nie pracuję od 2 tygodni prawie [emoji14]@Spark a Ty pracujesz jeszcze?
Plastry, czopki, jedna rodzina
Gdzie mozna brzuszysko zobaczyć?
@Paraplu musiałam poczytać o tym TTTS, no gufno straszne ale widzę, że medycyna dziś nieźle sobie z tym radzi. Mimo wszystko lepiej, żeby nie, żeby bez tego, tak normalnie, a nie z jakimś czymś. Tego Wam życzę. Śliczne dzidziusie, na tym etapie są już tak bardzo ludzkie.
@bertha powodzenia życzę, dużo sił i wiary. Ja wierzę, że się uda
@limonka8721 za Ciebie kciuki również z całych sił!
@ONAONAONA my byśmy chcieli obojętnie jaką płeć, byleby maluch urodził się zdrowy.....chociaż ja zawsze chciałam mieć parkę ale to nic, jakby była druga córa to też będziemy szczęśliwi i to bardzo :-)
A mój lewy jajnik przestał kłuć i pobolewać a piersi delikatnie zaczęły boleć. Nie nastawiam się tym razem na nic i twardo sobie powiedziałam, że od tego cyklu nie będę w każdych objawach doszukiwać się potencjalnych objawów bardzo wczesnej ciąży. Pół roku miałam spinę i się nie udało. Może jak wrzucę na luz jak sobie postanowiłam, to będzie inaczej. Zresztą jutro mam wizytę u gin, tak że trochę z nią pogadam.