Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Majówki są już założone ale cichawe jeszcze, czekamy na Was
Basia już jest ale mało nas, mało! 

Fabimama!! Wróciłaś!?! Cześć dziewczyno!!Spark szepnęła słówko ze jesteś
Emsi! Już tak daleko jesteśbuziaki dla was
U mnie stara bida, poza tym ze podchodzę do in vitro, w maju pierwszy raz - nieudany, brak zarodków, a za tydzień jak przyjdzie @ to zaczynam długi protokół.
Fabimama, jak nie chcesz laparo, to ja polecam czopki Distreptaza na rozpuszczanie zrostów. One nie znikną po pierwszej dawce, trzeba pewnie z miesiąc czy dwa brać żeby coś ruszyło, to kupa pieniędzy na czopki, ale może warto. Oczywiście czopki na receptę.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fabimama! 100% pozytyw!! super krecha!Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.
Zobacz załącznik 820574 No wiec tak.. Nie chcąc sie na kręcąc kupilam test. I zrobilam. Wynikbwyszedl dopiero po 5 minutach. Takze nie liczne na to ze jednak się udało... Chociaż dziewczyny z mojej grupy lutowej mówią ze 100% pozytywny.. Ehhh strasznie sie boje. Zazwyczaj testy pozytywne wychodziły mi po kilku sekundach. A tu po dobrych 5 minutach.