Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie niby wszystko ok, hormony wszystkie w normie (łącznie z prolaktyną, badania robiłam w marcu), ginekologicznie bez zastrzeżeń, tylko @ w cały świat, każdy cykl innej długości, nie wiedzieć czemu, dostałam miositogyn i zaczęło się stabilizować, dwa cykle po 33, przedostatni 29 i teraz też powinno być 29 (tak wynika z moich obserwacji, okaże się w niedzielę). Też boli mnie podbrzusze w drugiej fazie cyklu i już tyle razy myślałam, że się udało, teraz już się nie nakręcam tylko czekam na sądny dzień. Zgadzam się, że ostatni tydzień najgorszy, bo się dłuży i stres rośnieTo mi od kiedy się staramy, cykl też trochę się rozregulował, wczesniej 29-30 dni, a ostatnio raz było nawet 36 dni :-/
Decyzje o drugim dziecku podjelismy w lutym, po kontrolnej cytologii po zabiegu elektrokonizacji szyjki. Moja gin otwarcie powiedziala ze lepiej sie od razu zaczac starac bo jak mi znowu nawroci to co mialam, to pewnie kolejna konizacja i tak w kółko. Gdyby nie to, to z decyzją o dziecku pewnie ze dwa lata bysmy jeszcze poczekali. A tez myslalam, ze uda się maksymalnie za 3 razem.
Po moich wczorajszych pobolewaniach w podbrzuszu mało co zostało, jedynie takie lekkie ćmienie, momentami ciągniecie w podbrzuszu i pachwinie, na przemian z tępym bòlem, no i pare razy któryś jajnik się odzywa, no i straaasznie dużo śluzu, że aż wkładkę co chwilę muszę zmieniać.
Gratuluję!!!!Trzymam za was kciuki!! A wy módl cie sie za nas żeby tym razem wssytko było dobrze
Super wkoncu sie doczekalas:-) trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszlo;-)Trzymam za was kciuki!! A wy módl cie sie za nas żeby tym razem wssytko było dobrze
Hope no musze Ci przyznac racje. Niestety tak jest tez to czasami zauwazam na przykladzie sasiadow. Moj synek ma 6 lat i teraz to przytulaski, noski noski, itp to taka.codziennosc .jeszcze troche powiem daj buziaka.a.on mi.powie.mamo co ty koledzy patza. Jak ten czas szybko mija!!!
Na pewno będzie dobrze, inaczej być nie możeTrzymam za was kciuki!! A wy módl cie sie za nas żeby tym razem wssytko było dobrze
super!