Ansure
Fanka BB :)
PopieramW sensie po owulce sexik na synka =D
![]()
A mi przez te tabletki na torbiel..ochota na seks zanikła
Nie mogę się doczekać... okresu ..jak nigdy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PopieramW sensie po owulce sexik na synka =D
![]()
A czy taka metoda na corke czy na syna się sprawdza? Tak z ciekawosci pytamNo my probowalismy na corke=) zobaczymy co wyjdzie i czy wijdzie chocisz dziś boki mnie btzuch jsk na @
![]()
NieNie masz tego![]()
![]()

Mam to samo!!!!!No my probowalismy na corke=) zobaczymy co wyjdzie i czy wijdzie chocisz dziś boki mnie btzuch jsk na @
![]()
Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..A czy taka metoda na corke czy na syna się sprawdza? Tak z ciekawosci pytam
![]()
![]()
Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.Haha bie mam zielonego pojecia ale glosy sa ze przed owu to corke bo plemniki zenskie dluzej żyją, a po owu to na chlopca bo te zyja krocej..
Moja mama jeszcze kiedys dostala recepture na sex plciowy od ciotki i zaplanowala syna i ma. =)
Ze dlugi stosunek daje wieksze prawdopodobienstwo dziewczybki szybkie strzaly na chkopaka
![]()
Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.Aha hehehe. No z tymi szybkimi strzałami to może i tak, ale Laura jest z takiego szybkiego strzału.
Ale według takiego działania jak opisałaś, to teraz też powinna być dziewczynka. A jak np my prawie codziennie, czasami nawwt dwa razy, w okresie okoloowulacyjnym tzn pare dni przed i dzien po? Rany, niby prosta rzecz ale takie to trudne....bo np można zalozyc ze uda sie na dziewczynke i sa dwa wyjscia. Albo uda sie dziewuszka albo jednak pomyli sie czlowiek w obliczeniach i bedzie synuś.
Przepraszam że namotalam ale po nockach jestem wykonczona.
![]()
![]()
Haha. No to w tym wypadku,jesli za tydzien po testowanku okaze sie ze udalo to będę obstawiala chlopca, patrząc pod względem pozycji =D ale to ciekawe co piszesz.Czytalam tez gdzies, ze płeć ma tez predyspozycje genetyczne. =) poprostu mężczyzn ma silniejsze takie lub takie plemniory.
Podobno sa tez pozycje do plci.. od tylu na chlopca, klasycznie na dziewczynke
![]()