Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi przykro =( eh...Nadzieja trwała krótko. @ jest. Cienie były moimi zwidami. Idę zawinąć się w koc..... nie chce mi się już nic. Czuję że to wszystko jest bez sensu dopóki mnie nie wyczyszcza w środku. Ale gin kazał czekać rok ......
Mam nadzieję że u was będzie lepiej![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem co powiedzieć.....dlaczego musisz czekać rok?Nadzieja trwała krótko. @ jest. Cienie były moimi zwidami. Idę zawinąć się w koc..... nie chce mi się już nic. Czuję że to wszystko jest bez sensu dopóki mnie nie wyczyszcza w środku. Ale gin kazał czekać rok ......
Mam nadzieję że u was będzie lepiej![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak u mnie jednak @ przyjdzie to chyba spbie zaczne spisywac objawy przed to może to coś da.ciakwe co mi z obserwacji wyjdzie.
![]()
![]()
No zobaczymy. Mnie dzisiaj brzuch wlasnie jak na @ boli. Ale takie momentami mega silne szarpnięcia czuje tak że zobaczymy. No i jedynie mi nie pasuje że cycki nic a nic nie bolą bo przed @ zawsze mnie chociaz troche bolaly nawet jak sie lekko je dotknelo. Dokupilam sobie czule testy bo w domu mialam jeden i to 25ml/u a chcialam 10 no i w aptece na szczescie byly.Mi wczoraj brzuch bolał jak na okres dzisiaj jest spokój mi się wydaje ze dwie kreski ujrzysz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No zobaczymy. Mnie dzisiaj brzuch wlasnie jak na @ boli. Ale takie momentami mega silne szarpnięcia czuje tak że zobaczymy. No i jedynie mi nie pasuje że cycki nic a nic nie bolą bo przed @ zawsze mnie chociaz troche bolaly nawet jak sie lekko je dotknelo. Dokupilam sobie czule testy bo w domu mialam jeden i to 25ml/u a chcialam 10 no i w aptece na szczescie byly.
![]()
![]()