Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja w innej sytuacji jestem. Miałam konizacje szyjki i otwarcie jestwm poinformowana, że ten mój stan przednowotworowy (cytologia grupa 3b) może, ale nie musi mi się nawracac. Ba. Mam wirusa hpv typ 16 czyli najbardziej onkogenny typ wirusa, więc jeśli ciąża się uda to czeka mnie najprawdopodobniej cesarka gdyż ten wirus jest jesnym ze wskazan do cesarki. I otwarciw ginka mi powiedziala ze poki cytologia mi wychodzi dobra lepiej zebysmy próbowali zajść, bo może być tka że znowu mi sie ten stan przednowotworowy zrobi a moze byc rownie dobrze tak że już się tego pozbyłam, ale hpv będę miała już zawsze.Tzn powiem tak, swoje upragnione dziecko juz mam. Moj syn jest i tak na tyle absorbujacy, że wypelnia moj czas w pełni. W zasadzie jestem szczęśliwa, chciałabym jednak, by moj syn miał brata lub siostrę, żeby mógł byc dla kogos oparciem, żeby mial kogoś kto też będzie oparciem dla niego. Moje drugie dziecko. Jednak jeśli nie będzie mi dane, nie będę zmuszać życia na siłę.
Nie jestem jeszcze na sto procent pewna, że chce już być w tej drugiej ciąży. Jeśli będę, uciesze się bardzo, jeśli nie. Żalu tez nie będzie.
![]()