Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale dalej nie robiłam testów objawy były śluz i bolące jajniki gorzej niż na @ może coś się przesunęło to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek więc ciężko coś przewidzieć
Moglo sie przesunac..skok lh mógł byc ale do uwolnienia jajeczka mogło dojsc pozniej pozatym 1 cykl po tabsach...nievwiadomo jak dlugi cykl zobaczymyrobiłam testy owulacyjne w sumie jak pokazały sie dwie mocne krechy to starania zaprzestane chcemy pomóc plemnikom żeńskimale dalej nie robiłam testów objawy były śluz i bolące jajniki gorzej niż na @ może coś się przesunęło to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek więc ciężko coś przewidzieć
![]()
Jotka musialam dac glowie odpoczac
Sa takie dni ze nie chce sie nic. To normalneJa to z glowa mam cos nie rowno dzisiaj.
![]()
A idę sobie do LO niż stwierdził że za mądra jestem to szkoła mi się przydaI to chyba właśnie jest najlepszy sposób żeby się udałoa czego będziesz się uczyć jeśli można wiedzieć?