reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Edzia. Poczekaj jeszcze z tydzien albo idz zrob betę, bedziesz wiedziala co jest

zem3j44j4b8qvg9a.png

Żebym pracowała na popołudnie to bym poszła na betę ale mam na rano niestety

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny gdzie te wasze spozniajace sie okresy albo kreski. Co za cykl, no ja nie moge. Ja mam mega bol brzucha, zaraz mnie skreci :/ skumulowal mi sie stres z wizyty w szpitalu i bol przedokresowy i teraz nawet nospa nie pomaga.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Edzia jeszcze nic nie przesadzone..różnie to tam bywa z tym stężeniem Hcg takze trzymam kciuki :))))

Tez czytałam ze 'przewaznir' jest sucho przed okresem ale zdarzaja sie laski co maja mokro.. Kazdy organizm inny widac

Ja tydzień temu bol gardla..potem..katar a teraz tylko rano taki czlek zapchany..no i ta opryszczka potworna..wyskoczyla z dnia na dzien!!
Zaczynam swirowac... Coraz blizej do @ heeee

Onaonaona a wez... dziele sie bolem opryszczki. Moja juz od kilku dni sobie rosla i na dzien dzisiejszy juz rana sie goi na szczescie ale tez nie pamietam kiedy ostatni raz mialam. Chyba wogole jakad oslabiona musze byc. A tak apropo nie wiem czy wirtualnie mozna zarazac ale mnie zaczyna gardlo bolec :D przyznac sie ktora mnie zarazila :D
Onaonaona przypomnij kiedy ty sie spodziewasz @?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry