No mi jedna powiedziala przy pierwszej ciazy zw ona nic nie widzi i dlugo nie zobaczy.. a za dwa dni zeobilam bete i ciaza bhla
![]()
Tylko to dziwne ze na ciąże się nie czuje jedynie czasami brzuch zakuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No mi jedna powiedziala przy pierwszej ciazy zw ona nic nie widzi i dlugo nie zobaczy.. a za dwa dni zeobilam bete i ciaza bhla
![]()
Tego sie nie czuje. Ja nic kompletnie nie czulam do konca 4miesiaca jak zaczal mnie kopac delikatnieTylko to dziwne ze na ciąże się nie czuje jedynie czasami brzuch zakuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj. Tutaj dziewczyny zawsze pomagaja. Napisz co sie dzieje.Hej dziewczynki jestem tu pierwszy raz bo mam problem pomoże ktoś![]()
Cześć,Hej dziewczynki jestem tu pierwszy raz bo mam problem pomoże ktoś![]()
więc tak. Dziś mój 43 dc nadal brak miesiaczki, testy negatywne, od jakiegoś polroku stosuje duphaston na uregulowanie cyklu(16-25) 2x1 tab. od tego cyklu zmniejszylam dawke. Niestety okres nie pojawił sie. może juz ktos cos podobnego przechodził?Cześć,
A nie mam dzis weny, jakoś dzis mam dolek czy co.. albo poprostu przedpiatek tak na mnie dziala
![]()