reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Elodia no wlasnie ten kot w zwiastunie jest pokazany. Czyli warto bo smiesznie bedzie;) My idziemy w niedziele.
No i jak owulacja sie zbliza to chlopa w obroty bierz:p

Ja dzis 2 dzien okresu i leje sie ze mnie jak z zbijanej swini do tego brzuch tak bolal ze szok.
Kot wymiatał hehe jak dla mnie warto było
Chłop poszedl w obroty wczoraj i pojdzie w obroty jutro z rana jak tylko z nocki wróci. Albo pod wieczór lepiej może żeby żołnierze nabrali siły bo po nocce będzie padnięty. Zobaczymy zresztą mi się bynajmniej okropnie chce hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Witam
O widzę większość gorące 30-tki hehe. Ja też 30 w październiku kończę.

Onaonaona mnie możesz zmienić w tabelce 7 cykl staran, data @ 04.09. Testowanie 5.09 jeśli będzie mi dane.
A ty jeszcze testu nie robiłaś? Ile @ ci się spóźnia?
Elodia ja pewnie bym od razu szła na l4 na twoim miejscu. Nie ma co ryzykować.

Witam nowe staraczki :)

U mnie cisza spokój. Jestem po owu nic już mnie nie boli tzn cycki zaczęły haha. Pryszcze powoli bledna więc luzik. Nie mam czasu za dużo myśleć. Pierwszy tydzień w pracy dość ciężki a za dwa tygodnie w końcu się przeprowadzamy . Także dużo rzeczy do ogarnięcia.

Cora moja dopiero dwa tygodnie do przedszkola chodzi a już katar się przypaletal ehh. Mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
O widzę większość gorące 30-tki hehe. Ja też 30 w październiku kończę.

Hehe toż to w najlepszą dekadę życia wkraczamy :) rocznik 1987 jak widać silnie reprezentowany :)

limonka8721 pisze:
Elodia ja pewnie bym od razu szła na l4 na twoim miejscu. Nie ma co ryzykować.

No jasne. Za duże ryzyko tym bardziej że miałam w styczniu konizację więc lepiej będzie dmuchać na zimne niż potem pluć sobie w brodę jak coś poszłoby nie tak.

limonka8721 pisze:
Cora moja dopiero dwa tygodnie do przedszkola chodzi a już katar się przypaletal ehh. Mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A weź nic mi nie mów. Córa po pierwszym tygodniu w szkole przyniosła katar, w zeszłym tygodniu M zakatarzony a od zeszłego piątku ja i to na tyle mocno że od poniedziałku na L4 byłam. Ale już po katarku ani śladu na szczęście.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Limonka mialas na mysli październik;)
Spóźnia mi sie 4 dni...przed tabletkami mialam regularny . 1 dzien potrafil mi sie spoznic. A po tych tabsach to roznie moze byc. Juz sama nie wiem kiedy mialam owulacje..jak patrze na mpne obserwację to to mogla byc jednak 19dc a nie 14 jak zakladalam
18 test owulacyjny wyszedl prawie pozytywny czego wczesniej nie wzielam pod uwage lolll
15dc gardlo zaczelo mnie bolec. Tydzien sie leczylam sola z woda.. I mlekiem z czosnkiem i miodem . r hee

Testowalam w pn. Ciazowy Neg
Jutro rano chce ale nie wiem
Wczoraj wieczorem strasznie kuly mnie piersi i cmil brzuch z rana..pierwszy raz w tym cyklu jesli chodzi o piersi

Takie cos czulam tylko biorac tabsy i mocniejsze klucia mialam caly cykl co mnie irytowalo

18 dc mialam bole miesiaczkowe jakby. Bole przypominaly sie kilka nast dni ale to byly chwilowe i znikaly. Bardzo mokro i do tego rewolucja jelit ktore z reguly mam przed miesiaczka lol
28 tez mocne bole miesiaczkowe. Nastawialam sie na @ a tu nic

Piersi dopiero teraz zakuly

Wiec jesli owulka bylaby pozzniej to teraz wypadalby moj okres ..pn wt nastepny

Z jednej strony fajnie. Jest jakis promyk nadzieji ale z drugisj nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu!!! I chcialabym juz wiedziec na czym stoje by isc dalej lolll

Kruca Bomba siedze na BOMBiE heeeee

E;hhhhhhhhhhhhhhh

Teraz sprawdzilam jeszcze raz.. Przy 32 dniowych okres wyszedłby mi na wczoraj
Piersi mnie bardziej bolą. Moze sie zbliza dziaduwa hehehehehe

Ostatnia edycja:
Limonka mialas na mysli październik;)
Spóźnia mi sie 4 dni...przed tabletkami mialam regularny . 1 dzien potrafil mi sie spoznic. A po tych tabsach to roznie moze byc. Juz sama nie wiem kiedy mialam owulacje..jak patrze na mpne obserwację to to mogla byc jednak 19dc a nie 14 jak zakladalam
18 test owulacyjny wyszedl prawie pozytywny czego wczesniej nie wzielam pod uwage lolll
15dc gardlo zaczelo mnie bolec. Tydzien sie leczylam sola z woda.. I mlekiem z czosnkiem i miodem . r hee

Testowalam w pn. Ciazowy Neg
Jutro rano chce ale nie wiem
Wczoraj wieczorem strasznie kuly mnie piersi i cmil brzuch z rana..pierwszy raz w tym cyklu jesli chodzi o piersi

Takie cos czulam tylko biorac tabsy i mocniejsze klucia mialam caly cykl co mnie irytowalo

18 dc mialam bole miesiaczkowe jakby. Bole przypominaly sie kilka nast dni ale to byly chwilowe i znikaly. Bardzo mokro i do tego rewolucja jelit ktore z reguly mam przed miesiaczka lol
28 tez mocne bole miesiaczkowe. Nastawialam sie na @ a tu nic

Piersi dopiero teraz zakuly

Wiec jesli owulka bylaby pozzniej to teraz wypadalby moj okres ..pn wt nastepny

Z jednej strony fajnie. Jest jakis promyk nadzieji ale z drugisj nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu!!! I chcialabym juz wiedziec na czym stoje by isc dalej lolll

Kruca Bomba siedze na BOMBiE heeeee

E;hhhhhhhhhhhhhhh

Teraz sprawdzilam jeszcze raz.. Przy 32 dniowych okres wyszedłby mi na wczoraj
Piersi mnie bardziej bolą. Moze sie zbliza dziaduwa hehehehehe
Rob test!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry