ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Mój mąż właśnie już do mnie się drze o t kawę;o fakt muszę ją ograniczyć. Ale bez kawy się nie obudzę;(
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Współczuję :-/I@ przyszla. I to z wielkim hukiem. Tak mnie poskrecalo ze wyladowalam na izbie w szpitalu. Mialam bolesne miesiaczki ale nigdy az tak. Do tego zimne poty i samoloty w glowie. Dzis po usg okazalo sie ze mam miesniaka. Czuje sie taka obolala. I znow zaxzynam wszystko od nowa
Przytulam [emoji176]I@ przyszla. I to z wielkim hukiem. Tak mnie poskrecalo ze wyladowalam na izbie w szpitalu. Mialam bolesne miesiaczki ale nigdy az tak. Do tego zimne poty i samoloty w glowie. Dzis po usg okazalo sie ze mam miesniaka. Czuje sie taka obolala. I znow zaxzynam wszystko od nowa
Oj.. bidulka. Trzymaj się. I plusik jest.Nie piję kawy. Ba. Nic bym dzisiaj nie przelknela bo mnie okropny scisk w gardle obudzil a zjedzona kanapka jezdzi mi po brzuchu :-/
![]()
![]()
Też tak myślałam. Dasz radę. Najgorsze pierwsze dni bez.Mój mąż właśnie już do mnie się drze o t kawę;o fakt muszę ją ograniczyć. Ale bez kawy się nie obudzę;(
[emoji4]Też tak myślałam. Dasz radę. Najgorsze pierwsze dni bez.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakoś się trzymam i jak szłam do piekarni to juz mi lepiej było. A teraz taki dziwny posmak w ustach mam :-/ bleee.... Ale herbatkę malymi łykami piję i zaraz zabieram się za sprzątanie.Oj.. bidulka. Trzymaj się. I plusik jest.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Dasz radę. Pierwsze dni bez są najgorsze, potem już idzie z górki :-)Mój mąż właśnie już do mnie się drze o t kawę;o fakt muszę ją ograniczyć. Ale bez kawy się nie obudzę;(