paulenka91
Fanka BB :)
hej dziewczyny pomożecie mi zinterpretować wyniki prolaktyny 16ng/ml w 9 dniu cyklu..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Owu się zbliżaDziewczyny 12 dc boli jak diabli lewy jajnik co to moze byc? Jak ruszam sie to nie idzie wytrzymac i musialam brac nospe max:/
Kurka nigdy mnie tak nie bolalo...Owu się zbliża
![]()
![]()
Mnie tez nigdy tak ostro nie bolało jak w tym cyklu.Kurka nigdy mnie tak nie bolalo...
Oby choc juz przystopowalam i stwietdzilam ze trudno jak sie nie uda...Może to będzie wyjątkowa owulacja
Tylko Ty w sumie za niedlugo sie dowiesz co i jakMnie tez nigdy tak ostro nie bolało jak w tym cyklu.
![]()
![]()
10.10. Rany to za tydzien. Ale ten czas leci. Znajac moje szczęście i tak @ przyjdzie więc na nic się nie nastawiam.Tylko Ty w sumie za niedlugo sie dowiesz co i jakKiedy masz planowo miec @?
hej dziewczyny pomożecie mi zinterpretować wyniki prolaktyny 16ng/ml w 9 dniu cyklu..