Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O losie ale się rozkrecilyscie z tym pisaniem.
Benny przykro mi z powodu @
Niusia z tak długim okresem lex do gina bo to nie jest normalne. Swoją drogą współczuję tyle się męczyć.
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Kari 21 tak mi przykro... Ale musi być jakaś przyczyna tych poronien. Bo zachodzisz w ciaze bez problemu tylko z tym utrzymaniem coś nie tak. Ściskam cie mocno.
Elodia trzymam mocno kciuki. Ja nie widzę u siebie żadnych objawów poza bólem piersi. Brzuch mnie czasem boki jak na @ a czasem tak dziwnie kluje, ciężko opisać. Jakoś mnie dopadł smetny nastrój i w ogóle się nie nastawiam w tym cyklu a wręcz mam przekonanie że lipa.
Katty trzymam kciuki żeby krwawienie ustalo.
Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domkuprawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy
ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm spotykam sie na codzien z problemami wypadajacych wlosow. Mi jeszcze nic nie pomogloDziewczyny, co polecacie na wypadanie włosów, jakieś odżywki, czy tabletki?
Ostatnio kupiłam odżywkę wax cosmetics henna, ale średnio jestem zadowolona.
Moze tak na jesien Ci wypadaja :-) ja maluje prostuje to pewnie od tego :-)mi właśnie też nic nie pomaga, aż nieraz mnie ochota bierze żeby ściąć włosy w chole..
Beenka no ja termin @ na środę. Nie testuje wcześniej. Powiedziałam sobie ze dopiero w czwartek jeśli nie przyjdzie to cholerstwo.
Aaa dziewczyny a ja siedzę jak na szpilkach. Jutro odbieramy klucze do nowego domkuprawdopodobnie w piątek się przeprowadzamy
ciekawe czy się spełni stwierdzenie mojej teściowej " nowy dom, nowe dziecko".
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Całkiem możliweMoze tak na jesien Ci wypadaja :-) ja maluje prostuje to pewnie od tego :-)
Nieeee ogolnie jestem zadowolona z fryzy. Chpdzi mi o te wszystkie teksty pacjentow "o pani justynko kaka zmiana" , "pieknie pani wyglada" blabla bla.. masakra.. a zrobilam pstre ciecie naprawdę