Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stosunkowo haha dolaczam się do dobrej nocy gdyż sama po stosunkowo dobrym wieczorku wlasnie zasypiamdziewczyny wyśpijcie się, lub tam działajcie które jeszcze mają teraz płodne, a może czytają nas i nie wypowiadały się. Haa..jak to się mówi : stosunkowo dobrej nocy![]()
![]()
Ostatnio bylam u gina z tym samym problemem to przepisal mi leki i powiedzial ze jak sie bedzie czesciej to zdazało to nie jest dobry znak,wiec jutro ide do niego i sie boje co to moze byc.Najgorsze jest to ze owulacja sie zbliza bo robie testy owulacyjne a nie moge nawet przez to wredno @ do M sie dorwacWitam @Edzia24 chyba idziemy w podobnym tepie u mnie tez juz prawie koniec wrednej @@ I juz nie dlugo mozna znow cos podzialac jak drugie masz cykle kiedy u ciebie zwykle wypada owulacja stosujesz jakies metody sprawdzajace? Pozdrawiam.wszystkie staraczki I zycze kilego poniedzialku .
@olaaa7 ty to juz sie nie zamartwiaj tym ze bralas tak.dlugo anty zobaczysz ze ani sie nie obejzysz a bedziesz w rece trzymala test z dwiema kreskami Bardzo mocno ci kibicuje tym bardziej ze to bedzie twoj pierwszy dzidzius :-)
@Niusia21 faktycznie nie za dobrze z ta @@@ no I wspolczuje tak dlugiego okresu ja mam.zwykle 3-4 dni zawsze tak mialam na szczescie moze rzeczywiscie lepiej to sprawdzic moze cos ci lekarz na.to poradzi

Aaaa! To trza się cieszyć z tych komplementów
@Veraska - ja na włosy używam oleju arganowego. Kilka kropel wycieram w końce włosów. Na moje działa lepiej niż odżywki czy maski.
Jotka hahah wariatka