reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie też trochę deszczowo i też nic tylko spać [emoji14] Do tego mam fale gorąca co chwile :oops:
O wlasnie tez mnie fale gorąca co chwilę oblewają. No i podbrzusze nadal boli uch juz nawet bylam sprawdzic czy czasem @ o tydzien wczesniej nie dostalam bo tak wilgotno mam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam, jak to jest w przypadku ciąży zaraz w pierwszym cyklu po odstawieniu anty, jak wówczas lekarz określa wiek ciąży skoro nie można określić daty ostatniej miesiączki, wtedy uznaje się za ostatnią tą z odstawienia, czy jak to jest?

Dziewczyny tak się jeszcze zastanawiam, jak to jest w przypadku ciąży zaraz w pierwszym cyklu po odstawieniu anty, jak wówczas lekarz określa wiek ciąży skoro nie można określić daty ostatniej miesiączki, wtedy uznaje się za ostatnią tą z odstawienia, czy jak to jest?
Ale jak to nie mozna ustalic daty miesiaczki??? Chyba czegos nie wiem=D

Ja też mam hybryde raz na 3tyg dłonie i pedicure co 5 tyg w fotelu masującym.
Rewelacja polecam ❤ każda zasługuje na odrobinę relaksu i czasu tylko dla siebie. Warto o to zadbać ❤

reklama
Pewnie ze warto=) =) Ksiazki czytam nawet jak nie mam czasu jak zlapie jalas co mnie movcno wciaga to czytam. Nawet parenie linijek miedzy jednym pacjentem a drugim i tak samo jest z szydelkowaniem.. cjociaz pare oczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry